kupiłem tego gripa, nt. wykonania mogę powiedziec, że jest w miarę przyzwoite, co prawda przełączniki chodzą dosyc ciężkawo, pod światło prześwituje szczelina styku body z gripem, kółko śruby statywowej dośc ciężko dostępne, ale przyciski działają już bez zastrzeżeń, aczkolwiek mogły by by większe
odcień barwy plastiku obudowy gripa jest ciemniejszy i bardziej błyszczący niż body aparatu (350D) i jest bardziej gładkie niż ..."trawiona" faktura plastiku eosa, aczkolwiek różnica ta, wcale nie rzuca się w oczy, a całośc nabrała bardziej "profesjonalnego" wyglądu i potrafi wywołac niezłe wrażenie
noi w zasadzie tyle na razie mogę o nim powiedziec, teoretycznie ten grip posiada wbudowanego timera - odpowiednik TC-80N3, za pomocą którego mamy:
* Możliwość ustawienia długich czasów naświetlania z dokładnością do 1 sek (max 100 h)
* Możliwość ustawienia opóźnienia samowyzwalacza z dokładnością do 1 sek (max 100 h)
* Możliwość ustawienia interwałów z określeniem ilości zdjęć w serii z dokładnością do 1sek (max 100 h)
a teoretycznie, ponieważ mimo usilnych starań, nie udało mi się wyszukac w googlu, ani uzyskac od foto-tipa instrukcji obsługi tego timera, jakiegokolwiek linka, do jakiegokolwiek dokumentu, w jakimkolwiek języku
więc przy okazji, może ktoś z Was mógłby mi w tym pomóc?
pozdrowienia