Fotograf ślubny-Warszawa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojtek_j
    Początki nałogu
    • 2006
    • 352

Fotograf ślubny-Warszawa

Czy zna ktoś adres fotografa do zdjęć ślubnych z Warszawy?Mam na myśli dobrego i takiego co potrafi zrobić bardzo ciekawe zdjęcia plenerowe bo jak się patrzy na zdjęcia to każde jest albo w łazienkach(on klęczy ona podaje rękę,lub siedzą na ławce itd) każdy robi takie same a mi chodzi o jakieś inne ciekawe.Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi.
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
  • Zielony
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2928

www.forumslubne.pl --> tam znajdziesz
    sigpic

Komentarz

• MaciekH
      Uzależniony
      • 2006
      • 662

20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Komentarz

• tadek
        Początki nałogu
        • 2004
        • 468

trudno by bylo w warszawie znalezc gory albo moze
        chyba ze plener w tydzien robic, mozesz pojechac do orwocka - tam jest jakis park w jablonnej jest tez ladnie
        350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• ukasz
          Uzależniony
          • 2004
          • 595

Nie wiem czy Ci sie spodoba, ale na pewno nie "zwykłe"

Komentarz

• wojtek_j
            Początki nałogu
            • 2006
            • 352

Dziękia ten ostatni link tej karoliny chyba widziałem nawet spisałem jej dane.Podobają mi się zdjęcia.A co do wyjazdu po za Warszawę na zdjęcia to nie widzę powodu gdyż i ty można mieć fajne zdjęcia ważne by fotograf miał pomysł bo jak patrzę na zdjęcia innych to tylko postaciami się różnią każdy w tym samym miejscu,w tej samej pozie.
            7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Komentarz

• Pikczer
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2578

Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz wpis
              Dziękia ten ostatni link tej karoliny chyba widziałem nawet spisałem jej dane.Podobają mi się zdjęcia.A co do wyjazdu po za Warszawę na zdjęcia to nie widzę powodu gdyż i ty można mieć fajne zdjęcia ważne by fotograf miał pomysł bo jak patrzę na zdjęcia innych to tylko postaciami się różnią każdy w tym samym miejscu,w tej samej pozie.
              Trzeba jednak pamietac, ze niestety ale nie nalezymy do zbyt odwaznych ludzi i czesto sami chcemy cos "klasycznego" a nie oryginalnego

Komentarz

• juliam
                Dopiero zaczyna
                • 2007
                • 28

tu sie prowadzi dyskusje na temat slubnych http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...494428&v=2&s=0

nie wiem tez jaka cene wchodzi w gre bo dobrego mozna znalezc
                www.juliamolner.com

Komentarz

• Kalina
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 292

Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz wpis
                  Dziękia ten ostatni link tej karoliny
                  Kurcze jakiej karoliny?;]
                  Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• DamianPa
                    Dopiero zaczyna
                    • 2006
                    • 48

Dobrych fotografów ślubnych w Warszawie nie znam. Zresztą w ogóle pod tym względem na naszej szerokości geograficznej panuje straszna nędza i chałturnicza fuszerka.

Natomiast myślę, że nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem fotografa, którego ślubny warsztat będzie ci się podobał - na szczęście (dla obu stron) średnia gustu dostosowuje się do poziomu oferowanych usług ;-)

Komentarz

• Marcin Kułak
                      Dopiero zaczyna
                      • 2005
                      • 42

Zamieszczone przez DamianPa Zobacz wpis
                      Dobrych fotografów ślubnych w Warszawie nie znam. Zresztą w ogóle pod tym względem na naszej szerokości geograficznej panuje straszna nędza i chałturnicza fuszerka.
                      Well... A co masz na myśli pisząc "dobrych"...? Ciekaw jestem Twojej definicji... ;-)

Komentarz

• aniaewa

Ja Ci podam moją: "więcej niż ostro i kolorowo, filozofia, klimat"

Komentarz

• Marcin Kułak
                          Dopiero zaczyna
                          • 2005
                          • 42

Zamieszczone przez aniaewa Zobacz wpis
                          Ja Ci podam moją: "więcej niż ostro i kolorowo, filozofia, klimat"
                          Filozfia i klimat są wyczuwalne na zdjęciach np. Kaliny, więc ciekaw jestem czemu Bagnet nie zaliczył jej do dobrych fotografów ;-)

Komentarz

• aniaewa

Jak zwykle kwestia gustu. U Kaliny reportaż w dobrym kierunku idzie ale plener mnie nie porusza. Ogólnie nie jestem miłośniczką plenerów.

Komentarz

• Kalina
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 292

Plener - to zdjecia aranzowane. Tu tez duzo zalezy od pary, choc oczywiscie rola fotografa jest kluczowa.
                              Ja czuje sie coraz lepiej w obserwowaniu i lapaniu chwil, dlatego tez stawiam na reportaz, z plenerem tez staram sie isc w tym - reportazowym - kierunku, ale nie zawsze, nie z kazdym wychodzi w stu procentach.
                              Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

Pracuję...
                              X