Czy zna ktoś adres fotografa do zdjęć ślubnych z Warszawy?Mam na myśli dobrego i takiego co potrafi zrobić bardzo ciekawe zdjęcia plenerowe bo jak się patrzy na zdjęcia to każde jest albo w łazienkach(on klęczy ona podaje rękę,lub siedzą na ławce itd) każdy robi takie same a mi chodzi o jakieś inne ciekawe.Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi.
Fotograf ślubny-Warszawa
Zwiń
X
-
Fotograf ślubny-Warszawa
7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tamTagi: Brak
-
-
trudno by bylo w warszawie znalezc gory albo moze
chyba ze plener w tydzien robic, mozesz pojechac do orwocka - tam jest jakis park w jablonnej jest tez ladnie350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
Komentarz
-
-
Dziękia ten ostatni link tej karoliny chyba widziałem nawet spisałem jej dane.Podobają mi się zdjęcia.A co do wyjazdu po za Warszawę na zdjęcia to nie widzę powodu gdyż i ty można mieć fajne zdjęcia ważne by fotograf miał pomysł bo jak patrzę na zdjęcia innych to tylko postaciami się różnią każdy w tym samym miejscu,w tej samej pozie.7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
Komentarz
-
Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz wpisDziękia ten ostatni link tej karoliny chyba widziałem nawet spisałem jej dane.Podobają mi się zdjęcia.A co do wyjazdu po za Warszawę na zdjęcia to nie widzę powodu gdyż i ty można mieć fajne zdjęcia ważne by fotograf miał pomysł bo jak patrzę na zdjęcia innych to tylko postaciami się różnią każdy w tym samym miejscu,w tej samej pozie.
Komentarz
-
tu sie prowadzi dyskusje na temat slubnych http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...494428&v=2&s=0
nie wiem tez jaka cene wchodzi w gre bo dobrego mozna znalezc
Komentarz
-
Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz wpisDziękia ten ostatni link tej karolinyPkt 8 regulaminu forum
Komentarz
-
Dobrych fotografów ślubnych w Warszawie nie znam. Zresztą w ogóle pod tym względem na naszej szerokości geograficznej panuje straszna nędza i chałturnicza fuszerka.
Natomiast myślę, że nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem fotografa, którego ślubny warsztat będzie ci się podobał - na szczęście (dla obu stron) średnia gustu dostosowuje się do poziomu oferowanych usług ;-)
Komentarz
-
Zamieszczone przez DamianPa Zobacz wpisDobrych fotografów ślubnych w Warszawie nie znam. Zresztą w ogóle pod tym względem na naszej szerokości geograficznej panuje straszna nędza i chałturnicza fuszerka.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aniaewa Zobacz wpisJa Ci podam moją: "więcej niż ostro i kolorowo, filozofia, klimat"
Komentarz
-
Jak zwykle kwestia gustu. U Kaliny reportaż w dobrym kierunku idzie ale plener mnie nie porusza. Ogólnie nie jestem miłośniczką plenerów.
Komentarz
-
Plener - to zdjecia aranzowane. Tu tez duzo zalezy od pary, choc oczywiscie rola fotografa jest kluczowa.
Ja czuje sie coraz lepiej w obserwowaniu i lapaniu chwil, dlatego tez stawiam na reportaz, z plenerem tez staram sie isc w tym - reportazowym - kierunku, ale nie zawsze, nie z kazdym wychodzi w stu procentach.Pkt 8 regulaminu forum
Komentarz
Komentarz