Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: Fotograf ślubny-Warszawa

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DamianPa Zobacz posta
    Błąd - najwyraźniej nie rozumiesz prostej różnicy między czymś dobrym, a czymś, co się podoba. Typowo krótkowzroczne i konsumenckie rozumowanie :-P
    A kto będzie subiektywnie decydował o tym co jest obiektywnie dobre a co się podoba? Ty?

Cytat Zamieszczone przez DamianPa Zobacz posta
    Widzę, że już po raz drugi w krótkim czasie (vide: jechanie czosnkiem) potrzebujesz asysty w zrozumieniu moich słów, więc służę pomocą - mówiąc o "naszej szerokości geograficznej" (z naciskiem na naszą) miałem na myśli po prostu nasze krajowe realia... a nie okrążenie wokół globu między 50. a 54. stopniem szerokości geograficznej północnej

Chyba będę musiał zanotować sobie, żeby w przyszłości używać tutaj prostszych do ogarnięcia sformułowań, bo niektórzy potrafią wyciągnąć z nich zdumiewające wprost wnioski
    Nie pomyślałeś, że problem może lezeć po Twojej stronie skoro wyrażasz się nieprecyzyjnie i musisz prostować często swoje wypowiedzi?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Szeroko...7_geograficzna

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    Nie pomyślałeś, że problem może lezeć po Twojej stronie skoro wyrażasz się nieprecyzyjnie i musisz prostować często swoje wypowiedzi?
    Pomyłka - ja nie prostuję swoich wypowiedzi, ja pomagam zrozumieć je tym, którzy widzą same słowa a nie dostrzegają ich sensu

Widzę, że ty również należysz do tych, którzy rozumieją słowa w sposób słownikowy i jeśli ktoś "wrzuci kamyczek do twojego ogródka", to przed oczami stanie ci kamień ladujący między bratkami na rabatce, grządką pomidorów i ogórkami pod folią

Za tak pouczający link odwdzięczę się uprzejmie:
    http://encyklopedia.interia.pl/haslo?hid=97808
    Nie jestem w stanie określić z której klasy szkoły podstawowej jest to materiał, ale jednej z tych pierwszych ;-)

OK, EOT... bo miało być o fotografach ślubnych a nie o przełykaniu przeżutej papki (ponownie podam pomocną dłoń - nie chodzi tutaj o pożywienie)
    Ostatnio edytowane przez DamianPa ; 04-01-2007 o 16:56

Uprawnienia umieszczania postów