Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 65

Wątek: Fotograf ślubny-Warszawa

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar 5pirit

Domyślnie Odp: Fotograf ślubny-Warszawa

Cytat Zamieszczone przez marek44 Zobacz posta
    Dobre zdjęcia robi i przy okazji mało bierze pan Michał ze strony /link wycięty/. Żeby nie skłamać to my za ogromny pakiet zdjęć, z reportażem i sesją zapłaciliśmy coś około półtorej tysiąca. Na plus jest też fakt, że fotograf dojechał do nas poza miasto na swój koszt.
    Piękną reklamę sobie robisz/robicie, tylko reklama w takiej formie to dla mnie żenada i bardziej antyreklama!
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 18-11-2015 o 13:30
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Uzależniony Awatar trothlik

Dobre zdjęcia robi i przy okazji mało bierze pan Michał ze strony www.fotografia-slubna-warszawa.eu. Żeby nie skłamać to my za ogromny pakiet zdjęć, z reportażem i sesją zapłaciliśmy coś około półtorej tysiąca. Na plus jest też fakt, że fotograf dojechał do nas poza miasto na swój koszt.
    No to już wiem kogo omijać.
    Chałtura...A zdjęcia nie porywają...
    Nie wstyd ci takie coś reklamować?
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Początki nałogu
    Miasto
    Lubelskie

Dobre zdjęcia robi i przy okazji mało bierze pan Michał ze strony www.jakiśtamlink.eu. Żeby nie skłamać to my za ogromny pakiet zdjęć, z reportażem i sesją zapłaciliśmy coś około półtorej tysiąca. Na plus jest też fakt, że fotograf dojechał do nas poza miasto na swój koszt.
    Dlaczego nikt jeszcze nie nominował autora powyższej wypowiedzi do prestiżowej nagrody złotego kilofa, niezłe wykopaliska po ponad ośmiu latach.
    Ostatnio edytowane przez Yaru ; 06-03-2015 o 11:20

aniaewa
    Guest

Domyślnie

Ja Ci podam moją: "więcej niż ostro i kolorowo, filozofia, klimat"

Dopiero zaczyna Awatar Marcin Kułak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniaewa Zobacz posta
    Ja Ci podam moją: "więcej niż ostro i kolorowo, filozofia, klimat"
    Filozfia i klimat są wyczuwalne na zdjęciach np. Kaliny, więc ciekaw jestem czemu Bagnet nie zaliczył jej do dobrych fotografów ;-)

aniaewa
    Guest

Domyślnie

Jak zwykle kwestia gustu. U Kaliny reportaż w dobrym kierunku idzie ale plener mnie nie porusza. Ogólnie nie jestem miłośniczką plenerów.

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Plener - to zdjecia aranzowane. Tu tez duzo zalezy od pary, choc oczywiscie rola fotografa jest kluczowa.
    Ja czuje sie coraz lepiej w obserwowaniu i lapaniu chwil, dlatego tez stawiam na reportaz, z plenerem tez staram sie isc w tym - reportazowym - kierunku, ale nie zawsze, nie z kazdym wychodzi w stu procentach.
    Pkt 8 regulaminu forum

aniaewa
    Guest

Domyślnie

Witam autora To mamy podobne zdanie, ja nie lubię aranżować przestrzeni bo zawsze się wkrada jakaś nienaturalność, wolę obserwować

aniaewa
    Guest

Domyślnie

Bo rynek jest tutaj taki, że trzeba być szaleńcem i pasjonatem aby w sercem się w tym kierunku rozwijać. Wkładać wciąż trzeba, trudniej wyciągnąć. No i trzeba się sporo nabłądzić poszukując dróg własnych.

aniaewa
    Guest

Domyślnie

Tylko się nie pobijcie bo chyba nie o utarczki słowne tutaj chodzi. Balansowanie między własnym poczuciem estetyki a gustem klienta jest dość trudne. Z jednej strony fotograf pretendujacy do miana artysty nie powinien chcieć zadowalać każdego, a z drugiej co komu po jego twórczości jeśli styl będzie nie do zaakceptowania przez klientów. Ja lubię ziarno i nieostrości, (pojawiające sie nieprzypadkowo) jako środek artystycznego wyrazu, a co na to klient? Spodoba się? Zrozumie?

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów