Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 53 of 53

Thread: Co czytacie ? Czasopisma / gazety / gazeta / miesieczniki /

Początki nałogu

Ja też jakiś czas temu zakończyłem moją przygodę z CHip Foto-Video, nie wiem czy to poziom poleciał w dół czy też moja wiedza i umiejętności sprawiły że nie mam już ochoty czytać o każdym nowym kompakcie cyfrowym wchodzącym na rynek, i o tym jak przesłona / ogniskowa wpływa na GO

Pełne uzależnienie Kubaman's Avatar

Quote Originally Posted by chuckyy
    Zdjęcia zamieszczone przy art. podobne do zdjęć czeczota ze szkoły fotografii CB. A opis wykonania fotek? W skrócie: "do zrobienia takich zdjęć potrzebne jest dobre światło i pomysł". SERIO??????!!! I nic więcej. Nic o tym jakie światło, co ma je dawać, jak ustawione... Nic... DNO!!!
    może podeślemy im linka i jeszcze na tym pare osób zarobi
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu chuckyy's Avatar

Quote Originally Posted by Kubaman
    może podeślemy im linka i jeszcze na tym pare osób zarobi

Myślę, że mogliby spokojnie drukować art. ze szkoły CB. Wtedy byłoby profesjonalnie
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456