tylko nie czytajcie testow. Generalnie wszystkie testy przeprowadzane przez redakcje CHIP sa dla mnie jakies takie "bez jajec".dla amatorow polecam chip foto-video
tylko nie czytajcie testow. Generalnie wszystkie testy przeprowadzane przez redakcje CHIP sa dla mnie jakies takie "bez jajec".dla amatorow polecam chip foto-video
Taaa, to się nazywa: testy sponsorowane. Sama nazwa już mówi co to za test, a po przeczytaniu porównań dowiadujemy się kto za nie zapłacił
![]()
pozdrawiam
W lutowym numerze "chip foto-video" będzie "Wielki test lustrzanek".
Przetestowanych zostanie 9 modeli obecnie dostępnych na rynku.
Ciekawe gdzie znajdzie się 20D![]()
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
"biuletyn fotograficzna - zero sprzetu, sporo pieprzenia o dupie maryni"
No popatrz to "zacny" BGF znalazl sie w gazetce gdzie pieprza o dupie maryni?
Algier, jak to niewiesz? Gdzieś na dole, napewno przed Nikonem D70 8)![]()
co ma piernik do wiatraka, spontan? ;-)
niewiem.. niechce mi sie teraz zastanawiac.. ot tak sie czepiam... i jestem agresywny ale wiesz dlaczego![]()
ja bym jednak dodał niejakie 'fotografia' (jakis dodatek pc-format zdaje sie)Zamieszczone przez Czacha
nie jakieś wysokie loty, ale i o 'jak robić żeby było fajnie' i 'jak poprawiać żeby było fajniej'
do tego nowosci, jakieś tam testy czasem - 17pln co miesiąc o ile pamiętam
Dla początkujacych amatorów fotografii cyfrowej, dodatkowo zainteresowanych tematyka komputerową, polecam Komputer Świat EKSPERTZamieszczone przez Czacha
W lutym bedzie artykul o aparatach cyfrowych i ich funkcjach. W/g mnie zdecydowanie dla początkujacych, wbrew temu co mowi tytuł
A w marcu druga część - jak fotografować w róznych sytuacjach
![]()
Canon G3 & Nikon D70
Witam
Ja swoje zakupy ostatnio ograniczylem wyłacznie do "Fotografia & aparaty cyfrowe" Jest to wydanie specjalne PCFormat. (miesiecznik). Sporo tam o roznym sprzecie ale ja polecam z powodu rozbudowanych dzialow szkoly fotografii (no chyba ze juz ktos wszystko wie) oraz warsztatow Photosopa, photoshop Elemends oraz Pain Shop pro.
Co do reszty pisemek zgadzam sie z przedmowcami. Pełno artykulów, jak ja to nazywam sztuka dla sztuki lub sponsorowanych ze wazelina uszami wychodzi![]()
Hm a co do netu to racja chyba juz nie ma takiej rzeczy ktorej nie mozna w nim znalesc ale nie kiedy wole usiasc sobie spokojnie w fotelu niz gapic sie w monitor.
Pozdr.
rewizor