jeszcze jak by miał zegarek i odtwarzacz mp3... 8)
jeszcze jak by miał zegarek i odtwarzacz mp3... 8)
Ja optuję za przystawką HDVIDEO :rolleyes:![]()
5D Mk II - C17-40 4 L / C EF 24-70 mm F2.8 L / C EF 70-200 F2.8 L / V Sherpa 600 / Lowepro CompuTrekker AW
Panasonic DMC-LS80 / 2 x 2 GB SD
Criodesign.pl - Crio Art Design
Ee.. marudzicieTo jest dokladnie to czego szukam. Potrzebuje czegos co mi pozwoli na robienie zdjec z dowolnym interwalem i dowolnym opoznieniem. Urzadzenie zintegrowane z wezykiem byloby dobra opcja, ale zadac za to ponad 5 stow to jakas niemoralna sprawa jak na moj gust. Tym bardziej ze tak po prawdzie to kwestia tylko i wylacznie programowa, wiec gdyby komus zdarzylo sie poprawic firmware to problem bylby rozwiazany. Tak niestety chyba jednak sie nie stanie, bo za duzo kasy sie trzepie na wezykach za 500 zlotych. Nie wiecie kto jest producentem tego batterypacka? Bo nie udalo mi sie go nigdzie znalezc pora rzeczona aukcja na allegro. Ktos go uzywa? jak sie sprawuje? Acha.. znalazlem jeszcze takie cos http://redfish.pl/foto-wyzwalacz temat calkiem niedawno poruszany na forum? Ktos to uzywa? Dziala z 400D?
Erazza no ja to rozumiemw 100%
Sam swego czasu szukałem... bodajze do sklecenia filmu ( metoda poklatkowa ? )... ładnie wychodza biegnące chmury czy rozkwitający pączek... Tylko ze ja to robiłem na kompakcie bodajze C A75 2 -3 lata temu...
teraz juz nie mam czasu. Nie wiem czy akurat tobie tez o to chodzi czy moze bredze :razz: Ale jak Ci sie uda to tylko korzystac i hejaaa
![]()
5D Mk II - C17-40 4 L / C EF 24-70 mm F2.8 L / C EF 70-200 F2.8 L / V Sherpa 600 / Lowepro CompuTrekker AW
Panasonic DMC-LS80 / 2 x 2 GB SD
Criodesign.pl - Crio Art Design