Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: Canon EOS 30D – problem z AF czy norma?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Adrian przeczytałem, bardzo uważnie co pisałes jak równiez mase wątków na forum nikona w ktorym uzytkownicy na ten AF narzekają a to że sie łaczy z 11 punktów w 7 pól itd to dalej niewiele zmienia co czesto sami własicciele tego sprzetu przyznają... wiem jak to jest przedstawiane w materiałach marketingowych Nikona ale zycie to zycie juz tak pieknie nie jest
    jakbys nie zauwazył tu ludzie generalnie na AF nie narzekają jesli posiadają oryginalne szkła Canona wiec powoływanie sie na jakąs tam blizej nieokreslona ilosc testowanych sztuk brzmi niezbyt wiarygodnie
    ok kupiłes to kupiłes i teraz bedziesz go bronił jak niepodległosci udowadniajac wyższosc AF nikona nad canonem ale ja mysle ze tu róznic nie ma... za duze doswiadczenie obu firm by wystepowały az takie róznice jak próbujesz tu przedstawic

ok 200D ma wiele silnych punktów... ale aparat słuzy przede wszystkim do robienia zdjęc(tak mi sie wydaje) a w tym punkcie 200D wypada zdecydowanie gorzej z powodu słabszej matrycy i cokolwiek nie napiszesz to na matrycy temat sie kończy...

a zapomnialem: ja mialem ten aparat dłuzej nawet jak godzine i jednak zdecydowałem sie na Canona
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 06-01-2007 o 17:31
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów