Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: CANON PowerShot A530

JASIU210
    Guest

Domyślnie

Vitez nie potrzebne mi tu zbedne wypowiedzi . nie wiem wyskoczyl jakis bład po angielsku

Pełne uzależnienie

Domyślnie

To sie robi screenshot (zrzut ekranu za pomoca przycisku print screen), potem wrzoca sie na imaheshack (trez po angielsku) i podaje sie tutaj linka z obrazkiem bledu. A tak na marginesie to wiekszosc softu na swiecie jest po angielsku. Jesli nie masz ochoty sie uczyc przynajmniej uzyj slownika i straj sie. No i nie takim tonem, jakos ludzie staraja sie pomoc - pokory troche, cierpliwosci.
    Sprawdziles na innym kompie?

JASIU210
    Guest

Domyślnie

nie sprawdzalem jeszcze na innym sprawdze jutro

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JASIU210 Zobacz posta
    Vitez nie potrzebne mi tu zbedne wypowiedzi . nie wiem wyskoczyl jakis bład po angielsku
    Jakosc odpowiedzi wprost proporcjonalna do jakosci opisu problemu jaki dostarczyles. Tak wiec jak cos jest wg ciebie zbedne to najpierw zastanow sie - czy sam wystarczajaco dobrze opisujesz problem by ktos mogl sprobowac ci pomoc na odleglosc?

http://rtfm.killfile.pl/#precyzja
    http://rtfm.killfile.pl/#lajza

"Istnieją techniczne środowiska dyskusyjne, w których z powodu źle pojętej superuprzejmości piszącym nie wolno wspominać o błędach znalezionych w cudzych postach - "jeśli nie chcesz pomóc użytkownikowi w tym, o co pyta, to się nie odzywaj". Doświadczeni użytkownicy opuszczą taką grupę, a dyskusje tam zmienią się w bezsensowną paplaninę. Grupa stanie się bezużyteczna jako forum techniczne.

Wyolbrzymiając - albo forum będzie (w ten sposób) milutkie, albo użyteczne.

Pamietaj: kiedy mówimy Ci, że schrzaniłeś (bez względu na to, jak szorstko) i zebyś więcej tego nie robił, mówimy to z troski o 1) Ciebie 2) swoje środowisko. Łatwiej byłoby Cię zignorować lub wyfiltrować. Jeżeli nie potrafisz wykrzesać wdzięczności, miej przynajmniej trochę godności - nie jęcz i nie oczekuj, że będziesz traktowany jak porcelanowa laleczka tylko dlatego, że jesteś tu nowy, delikatny, wrażliwy i pełen złudzeń."

Probowalem ci pomoc, proszac (owszem, humorystycznie) o wiecej detali odnosnie problemu. Skoro w taki sposob traktujesz ludzi, ktorzy chca ci pomoc, znaczy ze ich nie szanujesz a tylko wymagasz. Nie placa nam tu za pomaganie innym, robimy to poswiecajac swoj wolny czas, wiec tez nie masz prawa wymagac, a tego typu uwagami jak powyzej na pewno nie zachecasz do pomagania sobie.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JASIU210 Zobacz posta
    Canon Camera TWAIN Driver? to sie znajuduje gdzies na dolaczonej plytce czy mam sciagnac??

sciagnolem to ale nie chce sie zinstaowac wyskakuje jakis bład
    Po 1wsze. Czy zainstalowales soft na innym kompie?
    po 2gie CO TO ZA BLAD? moze windows robi sobie przerwe n kawe ? SPISZ go powiedz co sie dzieje no i jeszcze jakiego maasz windowsa i co taam mozesz jeszcze powiedziec - nie jestesmy jasnowidzmi. Wiecej informacji prosimy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów