Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Filozofia i Logika - Co kupic

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrooq Zobacz posta
    widze ze wszyscy wolicie brac szklo. wiadomo - mniej podatne na czas - w porownaniu do body.
    chyba jednak sklonie sie wlasnie na szklo. Bede musial wylozyc pelna kase chyba. Body i Sigme pewnie dam w prezencie ojcu
    wstrzymaj sie z tym body... wiem ze to łatwiej napisac jak zrobic bo jak sie człowiek podpali to juz nic sie nie liczy ale naprawde sie wstrzymaj jesli pojawi sie nastepca a tu prorokują ze to ma byc gdzies luty sporo sie moze namieszac w kosztach zakupu
    wielu wariatów bedzie na siłe sprzedawac trzydziestki 2-4 miesieczne zeby tylko dorwac nowszą puszke a wtedy to sie naprawde moze opłącac vide sytuacja 70-200 f4 bez IS (odkąd kilka tyg temu pojawiła sie wersja z IS).
    ja poluje własnie na cene ok 400 euro i powoli ceny juz schodza do tego poziomu na ebay za mniej jak połroczne szkła w dalszym ciągu na gwarancji
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 07-01-2007 o 13:28
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    ....do tego poziomu na ebay za mniej jak połroczne szkła w dalszym ciągu na gwarancji

wlasnie przeszukalem ebay. maja tam cholernie ciekawe ceny.warte uwagi.mam na mysli nowe

Uprawnienia umieszczania postów