Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Narty

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie Narty

powoli (bardzo powoli) zaczyna sie zima w polsce- jestem ciekawy na czym jezdzicie i gdzie jezdzicie oraz wedlug siebie jak jezdzicie??maly subiektywizm dozwolony
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar kazper
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 777 Zobacz posta
    powoli (bardzo powoli) zaczyna sie zima w polsce- jestem ciekawy na czym jezdzicie i gdzie jezdzicie oraz wedlug siebie jak jezdzicie??maly subiektywizm dozwolony
    Generalnie z góry na dól (chyba że orczyk), niebieskie narty, ostanio (luty 2006) Wierchomla, jak - nie mam na koncie zlamań ani ofiar.
    A tu gdzie jestem to tylko biegówki.
    kazper

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

ja nie jeżdżę, i się nie dziwię... widzę z okna beskid śląski i ani kapki śniegu....
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Jako, że mieszkam w górach to czasem jeżdżę, w dodatku do najbliższego wyciągu mam jakieś 60 metrów! Teraz mam Atomic Beta Race, 198cm długości, czyli typowo downhillowe, stabilne przy dużych szybkościach na prostych i spokojne bardzo przy skręcaniu. Poza tym mam jeszcze biegówki, ale niestety pies zeżarł mi buta, więc leżą nieużywane. Gdzieś jeszcze mam dwa komplety nart skokowych, ale niestety też bez butów. To jest dopiero jazda, długie na 250cm, szerokie jak deska snowboardowa i brak krawędzi! Nie ma szans tym normalnie skręcić (choć nie do skręcania służą te narty w końcu). Szkoda, że te lata mam już za sobą i teraz po pierwszym skoku pewnie by mnie odwieźli do szpitala :/

Coś już napisał Awatar kazper
    Miasto
    Poland

Domyślnie

A tak na poważnie to macie jakieś wspomnienia, namiary refleksje lub traume po wizycie w stacji Jasna (Chopok) na slowacji ???
    Wracam z zsylki pod koniec styczniua i ludzę sie że juz będzie śnieg. I tak ubzdural mi się Chopok.

Поздравляю с Новым Годом !!!
    kazper

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

A ja właśnie wróciłem z wypadu "narciarskiego" do Szklarskiej Poręby. A że warunki jakie są/były wszyscy wiedzą jakie to wypad był bardziej barowy Udało się jednak troche pokulać w dół w Harahov'ie i ciutke w Szklarskiej. Sprzęt nie własny (jeszcze nie czuję potrzeby posiadanie własnego sprzętu), ale jak dla mnie było ok. Buty HEAD, narty Atomic (120+ i 160).
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazper Zobacz posta
    A tak na poważnie to macie jakieś wspomnienia, namiary refleksje lub traume po wizycie w stacji Jasna (Chopok) na slowacji ???
    Wracam z zsylki pod koniec styczniua i ludzę sie że juz będzie śnieg. I tak ubzdural mi się Chopok.
    wczoraj bylem _pod_ Chopokiem... i poki co, to rzeczywiscie - trauma. Czynny chyba byl jeden orczyk na cala gore... Za zielono:rolleyes:
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja byłem w Karpaczu , podobnie jak w szklarskiej deszcz zmył śnieg chociaż Kopa wyglądała na dośnieżaną
    jakieś D + sporo zapału

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

A je sobie śmigam na nartach HEAD.
    A jak chcę pojeździć to tylko Alpy. Uważam że w Polsce się nie opłaca.
    A jeśli do Polski do najczęścij Zielenic.

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

kasprowy , pilsko, szczyrk
    narty niebieskie, rosiniole (fonetycznie)
    na slowacji bylem 2 x ale nie na chopoku
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów