Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Jak najlepiej sprawdzic aparat?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    A tak w ogole orientuje sie ktos jaka jest roznica cenowa z towarem foto z faktura a bez? ile to jest mniej wiecej roznicy?
    na sprzet foto obowiazuje stawka 22% VAT
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    No oto Polska wlasnie... kombinatorstwo na maxa.
    Errm... no pewnie że kombinatorstwo.. A ty sobie ten aparat kupujesz w 100% do działalności gospodarczej, czy raczej w ramach hobby, a po prostu masz okazję wliczyć gdzieś w koszty? Każdy kombinuje jak może.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Muflon. nie. w ramach hobby bo nie mam w co to wliczyc zreszta to dopiero za rok. Ja nie krytykuje tylko wiesz.. Kazdy niby kombinuje ale jak co do czego to i tak ci daje tak zawyzona cene ze w ogole bez sensu. Jesli cena krota podadza mi w Fotopanoramie bedzie nie wieksza niz 4200 (body) to wtedy wezme tam dlatego ze w Cyber za 4199 z KIT obiektywem (niewazne jaki on jest ale jest) wiec poniewaz nie moge odliczyc wiadomo ze szukam najnizszej oferty, Wiem ze mozna wyszaprac juz ponizej 4 kawalkow ale jak mowilem tez- chcialbym miec mozliwosc sprawdzenia a nie odsylanie w razie czego albo jezdzenie bo to tez kosztuje . A propos , czy ktos ma doswiadczenie ze sklepem FotoBasia ?: jak to jest u nich z rzetelnoscia?
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów