A tyle kasy za to cha..Ja sie obawiam czy mnie podobne numerki nie spotkaja z Canonem 70-200. Niby Ela ale podobno tez sie zdarza dostac co sie teges.
Chyba Kubaman mial taki dylemat czy Zoom czy stalki.. no i teraz pomysl masz 3 stalki i kazda inna. Jedna FF druga BF trzecia ok... i sie nie da wszystkich podpasowac...klops
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
ja chyba się nie podejmę kalibracji, bo to zdaje się błędne koło. Uczę się z tym żyć.
Himi. A jak twoj Tamron> masz duzy problem przy 17? Bo u mnie w moim 28 to sie okazalo ze nawet 5.6 jest do dupi.. Badziew.
Jarek
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
może cichy cos doradzi... co zrobić z tamronem na gwarancji z FF?? Gość ze sklepu mi powiedział że tamron bedzie chciał body by go skalibrować do szkłakorpus który wraca skalibrowany do canon-szkieł ma byc ustawiony do tamrona.To jakas choroba...?? Jesli tamron robi mocowanie do canona to chyba on sie powinien dostosować do canona a nie odwrotnie .. chyba że się mylę..??
No wlasnie ja dzisiaj pokusilem sie o podpiecie pozostalych szkielek i of kors zrobilem te glupie testy linijki. Mowta co chceta. Niewazne czy fotografuje linijke czy fotografuje co innego FF i BF bedzie zawsze tym samym. A jak mam go uzyc do portretu to oczekuje ze bedzie po prostu ostry. kupilem 28-75 a nie 50-75
Jarek
u mnie w miarę ok. I na testach i w praktyce.
Ja zeby nie byc goloslowny podaje link do fotek. Wdzieczny bylbym jakby kto mi sprawdzil czy sie myle co do FF mojego Tamiego
http://www.arte.superhost.pl/jblaminsky-com/auto
Dzieki za opinie
Oczywiscie robione ze statywu z ustawieniem na priorytet przyslony, Oneshot, AF na centralny punkt
Jarek