Wrzucone.
Wrzucone.
- Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
- Używam Nikona.
- Płoń heretyku!
Korzystając z dodatkowego czasu wysłałem trochę inną wersję swojego foto. Już mnie zżera ciekawość co wymyśliliście :-)
Ja będę obstawiał tyły-nic specjalnego nie wymyśliłemMnie się MMM nie musisz bać
Wszyscy już wrzucili? To teraz czekamy do 20 na jakiegoś miłego admina
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
A ja tylko ciutek poprawiłem postprocessing. To już chyba wszyscy jak dobrze liczę. Schabu - wrzuciłeś ?
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
To battle uświadomiło mi, że przyjemne zdjęcia można przy małym nakładzie środków zrobić![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
MMM zawsze takie batle to takie małe wyzwanie fotograficzne, nowe doświadczenie... niestety.... znowu wydatki... trzeba zrobić sobie mini studio.
wrzucilem wczoraj - specjalnie skacowany wstalem przed 12.a kurde moglem pospac![]()
No to kurde wystawiać, wystawiać.....
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Zgłosiłem nas do moderatora, niedługo powinno być![]()
- Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
- Używam Nikona.
- Płoń heretyku!