Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: Co powinno byc w pudelku, a co jest w instrukcji...

Początki nałogu Awatar Misiaque
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Z darmowych to UFRaw, ma chyba wszystko czego trzeba, może poza ślicznym interfejsem (jest samodzielny i jako wtyczka do Gimpa), Raw Shooter Essentials było kiedyś darmowe i można pobrać, nie korzystalem, bo nie mam procesora z SSE. Z niedarmowych nie korzystałem, ale są to: Caputer One, Adobe Camera RAW (to chyba część PSa?), cośtam jeszcze

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Witam, ja tez stałem sie ostatnio szczęśliwym posiadaczem 30D, lecz do czasu kiedy to nie było konieczne nie zaglądałem do płyt które miałem w pudełku i co się okazało. Okazało sie ze mam tylko:
    - Canon Cashback DVD
    - The World Through The EF Lens
    i z tego wynika że również w moim zestawie nie miałem płytek instalacyjnych oprogramowania przeczytałem cały ten wątek i teraz już nie wiem czy mam się o to przypomnieć czy poprostu poprosić kogoś z forumowiczów aby wrzucił ISO na jakis serwer do ściągnięcia bo na stronach producenta nie ma typowego oprogramowania, co radzicię?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    Witam, ja tez stałem sie ostatnio szczęśliwym posiadaczem 30D, lecz do czasu kiedy to nie było konieczne nie zaglądałem do płyt które miałem w pudełku i co się okazało. Okazało sie ze mam tylko:
    - Canon Cashback DVD
    - The World Through The EF Lens
    i z tego wynika że również w moim zestawie nie miałem płytek instalacyjnych oprogramowania przeczytałem cały ten wątek i teraz już nie wiem czy mam się o to przypomnieć czy poprostu poprosić kogoś z forumowiczów aby wrzucił ISO na jakis serwer do ściągnięcia bo na stronach producenta nie ma typowego oprogramowania, co radzicię?
    Rozpowrzechnianie softu np. jako iso jest nielegalne . Upomnij się u sprzedawcy o oryginalny nośnik .

Coś już napisał Awatar toras
    Miasto
    Zduny k.Krotoszyna, Oleśnica

Domyślnie

heh, w moim 30d byla rowniez Canon Cashback DVD i nic więcej. Upomniałem się i maja mi "sprowadzić", bo w innych pudełkach równiez nie było. Dziwne.
    Arek 'Toras' Torski
    www.torski.pl
    gg: 618250, 30d + 300v + 600d + 24-105 L f4.0

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów