tzn wiem, że bagaż podręczny mogą sprawdzić właśnię ową ramką, sam nawet kiedyś byłem tak sprawdzany i upchałem
ale właśnie zastaniam się jak podchodzą tego tego bagażu dodatkowego 35 x 20 x 20 cm (extra dodatek do bagażu podręcznego)
flipside 400 ma wymiary : 303 x 253 x 460 mm
więc wszystko przekroczone(jako ten dodatek) ale xxkomarxx dał radę! Może szczęście
![]()
Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 05-09-2016 o 12:07
właśnie, raz się uda, raz nie...
chyba jednak kupię coś mniejszego![]()
W rayan w lotach z polski raczej nigdy nie sprawdzają
Z powrotem zdarza sie w powyżej 50% lotów
Mam podobny problem, padło na Ryana, którego zawsze unikałem i mam problem z ich małym bagażem. Bagaż rejestrowany zostawiam sobie jako ostateczność bo będzie pusty i zależy mi na czasie.
Znalazłem coś co z grubsza pasuje do wymiarów małego bagażu w Ryanie: Tamrac Jazz 81 za całe 69 zł.
https://www.bhphotovideo.com/c/produ..._backpack.html
Ktoś miał z tym doczynienia? - wielkościowo i wyglądowo słabo mi to pasuje, wygoda też raczej nie powali. Mam już z 6 plecaków foto i kupno nowego tak średnio mi się widzi ale jak trzeba to trzeba. Ostatnio zresztą używam bardziej plecaka stricte trekkingowego (Deuter Futura) ale przez druty jest on nieskładalny.
nie kupował bym
plecaki maja to do siebie ze jak nie są na full wypchane to można je wgnieść w ten stelaż-stad rzadko plecaki sprawdzają
trzeba zadbać o to by nie był nabity za bardzo a na pewno test stelaża przejdzie
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Mojego Deutera ciężko jest wgnieść (i zmniejszyć jego wysokość) przez druty jakie ma w sobie. Najmniejszy Tamrac (Aero Speedpack 85) jaki mam jest mimo wszystko duży, najmniejszy ze wszystkich plecaków jakie posiadam jest Lowepro Flipside 300.
Jakieś propozycje co można ewentualnie kupić czy bawić się w zgniatanie mimo wszystko dużych plecaków.
pierwsze co zrobiłem po kupnie mojego plecaka to wywalenie właśnie prętów
dla mnie jego kompaktowosc jest wazniejsza od wygody
brak pretow nie zmiejsza komfortu moim zdaniem
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!