Pokaż wyniki od 191 do 200 z 364

Wątek: Sprzęt w samolocie... Jak?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mam małe pytanko do posiadaczy skrzynek Peli, interesuje mnie model 1500, musze sobie przeliczyc, czy wszystko mi wlizie do niego, tylko mam pytanie - co jest lepsze (bezpieczniejsze dla sprzetu), gabka i wykrojone miejsca na sprzet, czy przegrodki?

Niby przegrodki wygodniejsze, moge sobie wpakowac wszystko jak chce i ile chce, ale czy sprzet nie bedzie bardziej narazony na wstrzasy i uderzenia, np. w przypadku jesli skrzynia spadnie, czy cos w ten desen?

Chce tam schowac dwa duze body, trzy zoomy, w tym dwa sporawe, trzy-cztery stalki, bez zadnych wielkich teleobiektywow, no i lampe. Do tego *******y pokroju ladowarek, etc.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    No i tak sobie mysle, bo stac by mnie na Peli 1500 z przegrodkami, albo 1550 z gabka, wiec w sumie w drugiej jest wiecej miejsca na upchanie smiecia, tylko ktore bedzie bezpieczniejsze dla sprzetu?

I a propos gabek - wycina je sie samemu, daje jakis wzor do kogos, czy jak?
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 06-05-2010 o 22:55 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Uprawnienia umieszczania postów