Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
Tak się jeszcze przyglądałem (bo wygląda na to że polatam trochę) - wydaje się grubszy od Nature Trekkera
Jest podobnej grubości - tyle że w Nature Trekkerze masz 3-4 centymetry pianki od strony pleców, to miejsce w ThinkTanku jest użyte w bardziej pożyteczny sposób

Inna sprawa, że jako zupełnie uniwersalny (domestic/international) reklamowany jest tylko Airport Acceleration, Addicted już z pewnymi ale.

Cytat Zamieszczone przez Krzyciu
Przy okazji mam jeszcze mam pytanie - w opisie piszą "When you arrive at your seat, pull the laptop case out, put the backpack in the overhead, and then sit down." - znaczy się że z laptopem w środku nie wejdzie do overhead bina ?
Tak, taka jest koncepcja - chyba nawet na stronie piszą, że "with laptop case removed". To ma sens (w szczególności na lotniskach w Londynie ;-)): przez security przechodzisz mając "1 bag only", a w miejscach gdzie (potencjalnie) mogą go mierzyć, masz "1 bag and 1 personal item"

Słuchaj, ja wiem z grubsza co, jak, gdzie i czym robisz... powiem wprost: bierz Acceleration