Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Naneu Pro

fotomaniak1
    Guest

Domyślnie Naneu Pro

Czy ktoś zna tę firmę i może coś powiedzieć o jakości plecaków przez nią robionych? To, że amerykańskie, to nie znaczy że lepsze ;-). Mnie podoba się taki plecak. Trochę drogi, ale może warto. Co Wy na to?
    http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=151673042

Początki nałogu

Domyślnie

hej, mój współlokator nabył plecak tej firmy z serii Military Ops - bardzo porządna robota i jeden ciekawy patent - sprzęt wyjmuje się przez klapę od strony pleców - dzięki temu nikt nie podwędzi sprzętu od tyłu np. w tramwaju czy autobusie.
    Sam plecak wykonany jest z nylonu, szwy wysokiej jakości, żadne nitki nie wystają ani nic. Zamki chodzą bez oporu. Sam plecak jest dość ciężki, czuć, że solidna robota. Wg mnie rewelka !

Domyślnie

niektóre modele Crumplera (big tube) tez otwierane od tyłu. Jedyny plecak z którego nic nie wypadalo, jaki miałem, sam układał się w poziom
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Bywalec Awatar fyrste
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

to są naprawdę dobre plecaki w świetnych cenach, widziałem model Alpha i bardzo mi się spodobał. Pożądnie wykonany, świetnie leży na plecahc. I jak będę kupował plecak to na pewno tej firmy...
    Canon 855D + 8-200mm f4

Coś już napisał Awatar kaawka
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotomaniak1 Zobacz posta
    Czy ktoś zna tę firmę i może coś powiedzieć o jakości plecaków przez nią robionych?
    Kupiłem właśnie model alpha. W częsci foto pomieścił cały sprzęt ze stopki (oprócz zeissów) plus filtry, kable, gruchę itp. duperele. Wobec tego zaczął trochę ważyć i na pewno nie mam zamiaru nosić całego szpeju na co dzień. Zrobiony jest w Chinach ale jakość wykonania rzeczywiście b.dobra, może ciut gorsza niż lowepro którego miałem wcześniej - zamek zabezpieczający komorę foto lekko się przycina na zagięciu-poobserwuję temat i jakby co to reklamacja. Oprócz tego pomieści jeszcze sporo - jakiś ciuch, butelkę z piciem, kanapki.Ma wiele pojemnych kieszeni. Super wygodnie się go nosi - ale na długim dystansie jeszcze nie próbowałem. Mam kolor czarny i wygląda dosyć zgrabnie. Można wyjąć przedział foto i przegrodę i używać jak normalny plecak. Jest mocowanie statywowe. Jestem b. zadowolony-jest pojemny, łatwy do ''skonfigurowania'' i uniwersalny. Dobry projekt. Polecam
    Ostatnio edytowane przez kaawka ; 03-01-2007 o 01:58
    EOS

Coś już napisał Awatar kaawka
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Bardzo wygodnie wyciąga się z niego obiektywy po postawieniu lub położeniu na grzbiecie - prawie jak torba foto..
    EOS

Uprawnienia umieszczania postów