zaczynam przygodę z systemem Canona od 1V i mimo że juz wszystko sie uruchomiło to jednak przydałaby się instrukcja PL, moge udostepnić niemiecka (książeczka) zupełnie mi nie przydatną, a angielską mam w pdf. Pozdrawiam
gortan@interia.pl
zaczynam przygodę z systemem Canona od 1V i mimo że juz wszystko sie uruchomiło to jednak przydałaby się instrukcja PL, moge udostepnić niemiecka (książeczka) zupełnie mi nie przydatną, a angielską mam w pdf. Pozdrawiam
gortan@interia.pl
Ostatnio edytowane przez muac ; 30-12-2006 o 22:44
Widziałem kiedys w komisie MANGA, Warszawa przy Al. Armi Krajowej ( ? ) obok Rivery. Ale nie wiem czy jeszcze maja. Często można je znaleść na giełdzie w stodole stoisko jakoś pośrodku na dole.
Pozdrawiam
T-90, T-70, FTb i trochę FD szkieł oraz Canonetka
dzieki jestem z Warszawy podjade tam, bo nawet Canon nie ma tej instrukcji i nie jest pewien czy moze to sprowadzic
dziękuję wszystkim, własnie udało mi się kupić oryginalną na allegro za 24 zł
Witam.
Nie chce zaśmiecać forum nowym tematem, więc tutaj zadam jedno małe pytanko. Oczywiście z uwagi na to, że jestem tu pierwszy raz wcześniej się przywitam – Witam serdecznie Wszystkich użytkowników Canon Board: ) A pytanko brzmi – ma ktoś instrukcje do 1V (najlepiej pdf. ale jak ktoś ma sprzedać to też może być)?
Pozdrawiam:
paweł schmidt
Jakiś czas temu kupowałem tu:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4143548
Zapytaj sprzedającego. Nie zawsze wystawia wszystko to co ma.
Dziękuje, bardzo:)