czy chiefteci tez zaliczasz do tych lepszych? bo moze mają a nie jest to opisane na stronie... (np zenfist.pl)
czy chiefteci tez zaliczasz do tych lepszych? bo moze mają a nie jest to opisane na stronie... (np zenfist.pl)
Ostatnio edytowane przez pst ; 30-12-2006 o 16:43
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
odpinane kable można sobie samemu zrobić...![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Jeśli mogę coś od siebie to nie polecam aktualnie produkowanych chiftec'ów. Nie wiem co z nimi zrobił producent ale na najnowszej plycie asusa + mocna grafika, 2 dyski, 2 nagrywarki 450W się nie podnosił, malo tego tej samej firmy zasilacz roczny pociagnął to bez problemu. Na nowym sie startowała grafika. Tagan = zero problemu. w pracy mam 3 nowe chifteki i same z nimi problemy, co jakiś czas mamy problem z podniesieniem się sprzętu nie mówiąc już o niestabilności. Kiedyś byli ok teraz sie spaprali. IMHO.
ja osobiscie w swojej wypowiedzi mam w nosie czy to chieftec cze sriftec czy tagan .... chodzilo mi jedynie że wydawanie 500PLN na zasilacz to grube nieporozumienie w przypadku liczenia się z pieniędzmi, i wystarczy taki za 200-250 pln . Spokojnie
pozdro ....
Chieftec to dzisiaj zadna miara jakosci firma zeszła na psy i to juz kawał czasu temu ostatnie jego super zasilacze to seria 420DF,360DF i 360Single ale te które produkowane były na bebechach sirteca(pozniej te modele były dalej w obiegu ale z zupełnie innym srodkiem) współpraca obu firma padła i padła tez renoma chieftecow. Na chwile obecna polecałbym tagana lub anteca.
Pzdr.
Ja polecam firme Be quiet uzywam jej od 4 lat
na jednym z zasilaczy 450w podłaczonych mialem 8 dysków twardych i 2 nagrywarki
To skoro już zeszło na osiągi, to ja na moim superflowerze (taki jak ten, tylko wcześniejszy model), ciągnę: athlona 3800 x2, 2x512MB dual channel i 5 dysków 7200Plus nieistotne szczegóły typu nagrywarka, druga karta dźwiękowa itp. Działa jak marzenie, a myślę o dorzuceniu drugiego geforce(PCIe) w SLI
Dobre, dobre ;-) I prawdziweZamieszczone przez DamianPa
To masz jakieś większe "dokonania" w dziedzinie sprzętu, czy polecasz te tagany, bo nie liczysz się z $$$?
![]()