Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: czy może być tak tanio??? o co chodzi??

makok
    Guest

Domyślnie czy może być tak tanio??? o co chodzi??

http://www.drumteh.co.uk/products.php?category=22

czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi? te promocje powalają i piszą że wysyłają world wide...
    nie wiem czy nie powinienem węszyć ściemy...
    ewentualnie czy jest szansa że w styczniu już nie będzie tak różowo...

stronę znalazłem klikając na baner na forum... to chyba pierwszy baner w życiu na jaki kliknąłem... ;D

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ten sklep to oszuści, zmieniają tylko adres co chwila.

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Kolejne wcielenie znanych i opisywanych oszustów. Widać nie brakuje im inwencji a nabierają sknery, cena na 24-105/4L jest mocno atrakcyjna.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Szkoda tylko, ze baner tego sklepu na forum sie pojawil jak pisze o tym makok. Zaufanie do forum ;-) moze niestety blednie przekladac sie na "zaufanie do linkow" na nim wyswietlanych.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

makok
    Guest

Domyślnie

a szkoda... bo w pierwszym momencie podjarałem się nieziemsko...

to w takim razie apel do adminów forum - wiem że dostajecie kasę za banery, ale apeluję o wywalenie tego konkretnego jeśli to możliwe, bo jednak większość użytkowników daży forum zaufaniem - w tym przypadku również niestety w kwestii banerów

dzięki za ostrzeżenie

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

nie jest to możliwe - to banner z systemu googla, nie ma nad tym zadnej kontroli.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

jest kontrola - mozna niektore adresy podac jako swoja konkurencje i wtedy nie beda wyswietlane ;-)

poza tym reklama to jest reklama - widzial ktos reklame gdzie by bylo cos napisane co sie w 100% zgadza? (bez tekstu malym druczkiem ;-) )

Wiadomo, forum nie odpowiada za reklamy jak rowniez za wypowiedzi swoich uzytkownikow ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    Wiadomo, forum nie odpowiada za reklamy
    Jak widac niestety nie "wiadomo" .
    Juz kolejny raz ten temat powraca jak bumerang na zasadzie "skoro reklamowane tu na forum to powinno byc w porzadku" a tak niestety nie jest.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jak widac niestety nie "wiadomo" .
    Juz kolejny raz ten temat powraca jak bumerang na zasadzie "skoro reklamowane tu na forum to powinno byc w porzadku" a tak niestety nie jest.
    Ale ponieważ nie ma na to większego wpływu, to nie ma czego roztrząsać. Czytanie tego forum nie zwalnia z myślenia, co zresztą widać w tym wątku. Skoro człowiek pyta, to myśli. I na pewno nie wtopi. A kasa na utrzymanie forum z nieba nie spada.
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów