Strona 20 z 41 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 403

Wątek: [esteper]

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Danielo Zobacz posta
    co do wypowiedzi Mckane : krotka pilka-zal ci d*pe sciska,ze ktos robi takie zdjecia a ty nie.zebym nie byl goloslowny-widzialem i twoje zdjecia,no i wybacz,ale smiac mi sie chce jak w tak niski sposob przesycony zwykla zawiscia krytykujesz zdjecia o poziomie wielokrotnie wyzszym od twoich. zdjecia to nie 'lki' w podpisie,a obraz ktory widzimy.ja w zyciu bym swoich zdjec nie postawil przy zdjeciach estepera a jednak nie wysilam sie na zawisc i zazdrosc lecz poprostu potrafie doceniac,ze ktos jest w tym co robi swietny i jedynie moge sie czegos nauczyc. polecam troche samokrytycyzmu i mniej goryczy w zyciu.

pozdrawiam
    Jesli oceniasz moje zdjecia dobrze byloby gdybys robil to w mojej galerii ... latwiej byloby mi znalezc i sie ustosunkowac.

Co do moich komentarzy to odnosza sie one do ZUPELNIE INNYCH ZDJEC ktore estaper podmienil po prostu. Nie ma juz ani jednej foty ktora negatywnie ocenilem a na ich miejsce sa wstawione duzo lepsze. Zreszta podmiane widac po tresci moich postow ... nijak maja sie do tego co teraz widac na poszczegolnych zdjeciach.

A co do wycieczek osobistych to sobie je daruj. Masz ochote ocenic moje fotografie jest na to odpowiednie miejsce. Chetnie sie odniose do kazdej krytycznej uwagi. Natomiast jesli masz jakies komentarze bezposrednio do mnie to jest od tego PW.

EDIT: Nie wiem tez czy aby napewno przegladales moja galerie bo ja w przeciwienstwie do estapera nie mam zadnej Lki
    Ostatnio edytowane przez McKane ; 30-09-2007 o 11:51
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Danielo Zobacz posta
    co do zdjec : od dawna obserwuje ...
    Miło czytac słowa uznania
    Pytasz o technikę, tak więc
    - seria z Maciejem Polody śmigającym w swoim "gruchocie" to: błysk na druga lamelkę, czasy rzędu 1/6s, oraz obiektyw Zenitar 16/2,8 Fisheye
    - zdjęcia z WBW, też robione rybim okiem, czasy rzędu 1/4-1/10s i błysk na drugą lamelkę.
    Jakoś polubiłem to co wychodzi przy takim błysku

Pozdrawiam serdeczenie

McKane - ja osobiście nie pomieniłem, tylko są podlinkowane z mojej www a ze ostatnio robiłem porządki na stronie i jest inna numeracja zdjęc przez co teraz są inne zdjęcia.

Pozdrawiam i sorki za zamieszanie
    Ostatnio edytowane przez esteper ; 30-09-2007 o 11:52
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta

McKane - ja osobiście nie pomieniłem, tylko są podlinkowane z mojej www a ze ostatnio robiłem porządki na stronie i jest inna numeracja zdjęc przez co teraz są inne zdjęcia.

Pozdrawiam i sorki za zamieszanie
    Musisz wiec jak widac zmienic system numeracji.

Ostatnie foty duzo lepsze. Jak widac krytyka mocno Cie zmobilizowala do robienia pardziej przemyslanych ujec (albo chociaz do lepszej selekcji). Mnie sie za to nieco oberwalo ale jakos to przezyje

Mozna sie przyczepic do jakis detali ale nie ma najmniejszego sensu skoro zdjecia same sie bronia.

Osobiscie najbardziej podobaja sie te koncertowe. Efekt na 2 lamelke nie zawsze jest uzasadniony ale w tym miejscu to jest strzal w 10.

Pozdrawiam
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Miasto
    Vava

Domyślnie

Dziś moja próba panoramy mojego osiedla

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Coś już napisał Awatar orzeh
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

heh, znow cos innego, ale najlepiej Ci idzie robienie zdjec "akcji" )
    pozdrawiam
    orzeh

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

krzywa ta panorama i przepalone niebo
    znajomy używa fajnego programu do panoram - możesz korygować wszelkie krzywizny i do tego mały pseudo hdr plugin-em do Psa i będzie git
    zobacz tu:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=26349

pozdrawiam

Bywalec Awatar jedrucha
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

Dziś moja próba panoramy mojego osiedla
    Hehe, poznaję - Gocław!
    Jędrek

BYKOM-STOP

Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    krzywa ta panorama i przepalone niebo
    znajomy używa fajnego programu do panoram - możesz korygować wszelkie krzywizny i do tego mały pseudo hdr plugin-em do Psa i będzie git
    zobacz tu:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=26349

pozdrawiam
    Jest pogięte ze względu na to że robiłem ją rybim okiem i wszystko z ręki, gdyż statyw się rozsypał.
    Co do nieba się nie zgodzę Nie jest przepalone. Najjaśniejszy punkt to 246;246;244
    Ogólnie to zdjęcie to tylko taki eksperyment, ale dzięki serdecznie za uwagi

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Też mi sie wydawało że niebo nie jest przepalone - może inaczej skalibrowany monitor masz
    Dla mnie to i nawet rybim okiem nie jest zle
    Regulamin pkt 8

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

246;246;244
    Ok ale nie wygląda zbyt uroczo
    rybę można też wyprostować
    pozdrawiam

Strona 20 z 41 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów