zenek to ryba i troche nienaturalnie zagina ale efekt i tak mi sie podoba, ja lubie nim robic, 70-200 to chyba tez nowy nabytek??
zenek to ryba i troche nienaturalnie zagina ale efekt i tak mi sie podoba, ja lubie nim robic, 70-200 to chyba tez nowy nabytek??
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
W sumie nowy nabytek, ma jakieś 2 tygodnieAle cudnie nam się współpracuje
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
no ta 6 tez mi się strasznie podoba.. mmm))
Dziś chciałem zaprezentowac kilka zdjęciówek z sesji na okaładkę nowej płyty Emila Blefa. Oczywiście na okładce do zdjęc dojdzie grafika, też nie koniecznie akurat te które prezentuję się znajdą na niejgdyż są to jedne z wielu które powstały podczas sesji.
1.
2.
3.
4.
5.
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
dobra robota !! przepalałeś tło, czy wycinałeś go z tła?
nie wiem czy taki ma byc efekt ale 4 cos nie ostra![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
VanMurder - Przepalałem i przyciemniałem tło, bo niestety studia nie mam, a zdjęcia musiały byc zrobione. Będą jeszcze łączone z grafiką więc to nie był problem
FOTOGRAF - Zenitar 16/2,8 Fisheye nie należy do najostrzejszych szkieł, więc jakie jestAle problem ten zniknie na okładce, bo nie jest to (naszczęście) wydruk metr na metr
W planach jest zmiana Zenitara na coś ostrzejszego, ale nie wiem jak się spisuje ten Canonowski fisheye, dlatego muszę sobie narazie radzic tym co mam.
Jak zwykle świetna robota. Zawsze z wielką przyjemnością oglądam Twoją galerię i czekam z niecierpliwością na aktualizacje.
Może jakiś plenerek? :P
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
czyli numer 3 ma sie rozumiec ogniskowa 16mm ta przypadła mi do gustu widzialem ja na Digu
sowask8 - tak właściwie wszystkie które tu zaprezentowałem są właśnie z 16mm. Mam jeszcze coś z 50/1,8, oraz 70-200/4 ale narazie nie tknąłem tych zdjęc. Jakoś mi się ciekawsze wydają te z fisheye![]()