Witaj
Podoba mi się w Twoich fotach to że nie boisz się eksperymentów i nie zamykasz się w danym kanonie twórczym (duża przekrojowość) Niektóre z tych fot to perełki istne. Warto było zajrzeć do tego wątku.
Witaj
Podoba mi się w Twoich fotach to że nie boisz się eksperymentów i nie zamykasz się w danym kanonie twórczym (duża przekrojowość) Niektóre z tych fot to perełki istne. Warto było zajrzeć do tego wątku.
Dziś polska gwiazda czyli Anna Mucha
350D + 50/1,8 [F/4,5] + odwrócony Jupiter9 85/2
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Ostatnio edytowane przez esteper ; 21-06-2007 o 23:28
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Sympatyczna muszka.
A dalej widzę że faktycznie szalejesz z kolorkami - niektóre trochę na "orwo style".
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
To fakt, dalej kombinuję z koloramiTzw. kombinacje alpejskie
![]()
Fajne fotyChyba 2 i 1 najbardziej przypadły mi do gustu.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
kurde.. kaktusy ju przekwitły, a ja nawet ich nie zdążyłam pofocić.. :P drugie mi się najbardziej podoba (z kaktusów)a z Fasion Day 4 i 5 są goood
![]()
Ostatnio edytowane przez Martusia B ; 28-06-2007 o 13:12
oooo .. skateboarding day
zenitarem robiłeś tamte foty ?
najbardziej podoba mi się 1 z tej serii, bo te ujecia deskrolkowe jakos mi nie podchodzą :P