szczerze to zdjęciami z postów między 24-39 byłem zachwycony. Te koncertowe troszkę mnie rozczarowały, w większości poruszenia niwelowane próbami mocnego ostrzenia, kadry takie nijakie.. na szczęście ostatnie sportowe są bardzo fajne. Pozdrawiam
szczerze to zdjęciami z postów między 24-39 byłem zachwycony. Te koncertowe troszkę mnie rozczarowały, w większości poruszenia niwelowane próbami mocnego ostrzenia, kadry takie nijakie.. na szczęście ostatnie sportowe są bardzo fajne. Pozdrawiam
Dziękuję serdecznie za słowa uznania jak i słowa krytyki![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Ostatnio edytowane przez esteper ; 12-04-2007 o 23:34
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Dopiero teraz skojarzyłem, że byłeś wczoraj na Torze Poznań![]()
Byłem ja i Amper![]()
No tak właśnie myślałem...no nic, może do zobaczenia następnym razem!
Zdecydowanie bardziej te z #53. A szczególnie 4,6 i 7.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Adam, autoryzowałeś takie wykorzystanie swojego zdjęcia?![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()