"Prawie jak rasowy" bo z tego co mnie moja wiedza nie myli koty rosyjskie mają niebieskie oczy, a ten ma żólto-zielone.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Rosyjskie niebieskie maja fioletowo-niebieskawe futro (stad nazwa) ale barwy oczu... najczesciej zoltozielone: http://i5.pbase.com/o5/93/703993/1/6...2.IMG_4112.jpg
O tym czy rasowy czy nie decyduje jeden tylko szczegol - rodowod. Moze byc identyczny z rasowym z wygladu, ale jesli nie ma rodowodu to nie masz pewnosci czy czystosc rasy w linii przodkow zostala zachowana.
Aha. Dzięki za infoNo ten miał żółtozielone oczy, ale nie mam pewności czy to rasowy czy nie. Będę musiał zapytac kumpla.
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
1 imo za ciemna, 2 - obrobka lezy - czarna obwodka pod pakiem, 3 - nie jest przeostrzone? 4 - nice![]()
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
miłe dla oka masz ujecia, ale dalej podtrzymuje - kfiatki przeostrzoneSuper rysuje w tym temacie 70-200 (seria w Powsinie)
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Mój błąd obróbkiA co do 70-200/4L to jest genialny
![]()