W końcu udało mi się znaleźć czas i miejsce do stworzenia kolejnego LOTnika
W końcu udało mi się znaleźć czas i miejsce do stworzenia kolejnego LOTnika
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
czemu tylko jeden? =]
Wszyscy mają Canon - mam i ja.
Moja galeria na CB. Zachęcam do konstruktywnej krytyki.
http://www.bartekfraczyk.wordpress.com/
Bo każdy LOTnik, będzie pojedyńczy :]
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Pomimo 50mm/2.0 nadal za duża GO. Choć pewnie - jakby zaczerpnąć czegoś dłuższego, to już tła byłoby za mało... Kurcze, jedynym rozwiązaniem jest FF i 85 1.2
Chyba żeby ograć to światłem błyskowym, ale to trzebaby poczekać do wieczora, rozstawić lampy...
Dobra, już nic nie mówię, jest ok![]()
Daj mi na to FF + 85/1.2 to powtórzę to zdjęcie
Mam jeszcze ciasny kadr, zrobiony 70-200, ale mi osobiście nie siedzi, wolę ten.
Co do błyskowego, nie dało rady, bo to miejsce normalnie jest niedostępne, jest to stacja demontażu pojazdów która jest czynna w godzinach gdy jest jasno.
Wiesz jak jest, sam też wybierasz to co się Tobie podoba![]()
ejj a zrob sobie lotnika!
ad 118) do retuszu. takie se cienie na twarzy modelki.
ad 119) ucieta reka. postac niby z lewej, a jednak kadr centralny. no i wali sie kadr przez to i przez to, ze po prostu jest krzywy, bez specjalnego powodu.
ad 120) tutaj tez krzywy kadr bez konkretnej przyczyny. jesli juz to widzialbym tutaj prosty kadr w taki sposob skomponowany, zeby drzewo obok modelki bylo w okolicach prawej strony kadru (moze robic nawet rame) i modelka w mocnym punkcie. no i napis CIABATA na drzewie do retuszu..
takie uwagi na dzis![]()
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
merger - co do pierwszego kłócić się nie będę, drugie fakt ręka ucięta, ale kadr jak dla mnie jest ok, właśnie umieszczenie po lewej stronie kadru modelki równoważy przechylenie, trzecie - widziałem to tak i tak zrobiłem. Może za kilka dni stwierdzę że faktycznie można to było zrobić inaczej
Dobra, dziś dość nietypowo, właściwie nietypowa forma fotograficzna.
Było to moje zaliczenie na plenerze, na którym byłem ze swoją szkołą.
http://www.youtube.com/watch?v=iKt5jLaVuYA
Ostatnio edytowane przez esteper ; 29-10-2009 o 22:58