Mi się podoba. W końcu coś z pomysłem (odnosząc się do wszystkich zdjęć na CB, nie do twojej galerii).
Mi się podoba. W końcu coś z pomysłem (odnosząc się do wszystkich zdjęć na CB, nie do twojej galerii).
To żeś się „pięknie” odniósł, nie ma co. Tyle, że w tych bez pomysłu jest też parę Twoich wątków. Może zanim coś napiszesz powinieneś się stuknąć w to miejsce gdzie inni ludzie mają głowy zanim jednym zdaniem ocenisz wszystkie zdjęcia na Forum?![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
iii poleciał...
podoba się, nawet bardzo
Oj nie wiem dlaczego tak duzo ludzi przewrazliwionych jest na forum.
Anyway... To co przedmowca chcial powiedziec to chyba to ,ze najmocniejsza strona tego zdjecia jest pomysl ktory jest rdzeniem tego zdjecia i nikt nawet nie smie przyczepic sie do jakis technicznych szcegolow. Juz sobie wyobrazam co niektorych : "horyzont nierowny"
Ja sam czytajac komentarze "fotografikow teoretykow" w stylu "ja bym to zrobil lepiej... " przechodze do nastepnego postu.
Positively dirty minded
Teoretycznie rzecz ujmując ja tego zdjęcia lepiej bym nie zrobił. Dlaczego? Bo nie robiłbym go wcale. A jeśli już to może dałbym jakiś tytuł. Czekam na dalszy ciąg ze wskazaniem na „dalszy” LOTników. Pomysł arcyciekawy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
micles - dzięki i co najmniej dziwnie można było odebrać "odniesienie", ale wiadomo o co chodzi :]
gunia - cieszę się że się podobajedno z niewielu z których jestem ostatnio zadowolony, ale mniejsza o większość
toshimitsu - zdaję sobię sprawę że horyzont może być i jest nie równy, jednak takie było ukształtowanie terenu
Sergiusz - Ty nie robił byś tego zdjęcia, ja natomiast że tak powiem musiałem, gdyż było to jedno z zadań na pracowni foto, w mojej szkole. Usłyszeliśmy trzy utwory z nadchodzącej płyty Bartka Świderskiego, po czym musieliśmy wykonać zdjęcie na front okładki płyty. Oczywiście zdjęcia już są zrealizowane, po prostu wykładowca (Szymon Kobusiński), chciał żeby się wykazać inwencją i zaprezentować swoją interpretację zdjęcia na okładkę. W kwestii LOTników, kolejne zdjęcie jest gotowe, jednak czeka od dwóch tygodni na obróbkę, natomiast kolejne zdjęcia czekają na realizację, zbliżająca się sesja zabija możliwość umówienia sensownego terminu.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
hola hola, bo jeszcze popadnę*w samoachwytpowiem Ci micles, że utwory z nadchodzącej płyty Świderskiego, na prawdę nakręca, masa pomysłów na te zdjęcie była
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
99 jest to świetny pomysł taki troche plakat propagandowy z wczesnego PRL`u znaczy tak mi się na pierwszu rzut oka skojarzyło![]()