ej.. ale kto nie ma bałaganu na górnych półkach :P
Elizabeth - co racja, to racjaale w sumie dobrze że to nie moja kuchnia, bo tu to jest lajtowo
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Zgadza się, że niemal każdy, ale zauważ, że generalnie na zdjęciu dominuje swego rodzaju prostota kształtów; na lewej ścianie dwa obrazki, (generalnie pusto), na prawej prosta zabudowa, na blatach podstawowe rzeczy i koniec. Te rzeczy na szafkach się z tym po prostó "kłócą" (zwłaszcza to zielone "coś"), i pomimo, że nie rzuca się w oczy, to jednak po dokładniejszej analizie, uświadamiamy sobie, że nie powinno tam tego być:-)
Generalnie, Esteper, gratulacje za fajny pomysł..:-) Taki dość oryginalny i nawet zabawny (przynajmniej, te poprzednie zdjęcia LOTników):-), Wpadałem dość czesto do Twojego wątku, żeby popatrzeć coś natworzył, ale jakoś nie komentowałem. Od teraz obiecuje poprawę:-)
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Tak jak już*pisałem, na odbitkę jednak leci czysta kuchnia, bo wyczyściłem ciut inne ujęcie i jest zdecydowanie lepiej.
Powiadasz też że obiecujesz poprawę ? To ja muszę*zwiększyć tempo umawiania kolejnych realizacji zdjęć, z tej nie do końca normalnej serii
Kolejne 5 osób już*gotowe na zdjęcia, tylko ja jeszcze nie gotowy do realizacji![]()
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
sama bym chciała miec takie zdjęcie w tym cyklu![]()
gunia - to albo zapraszam do wawy, albo jak będę w poznaniu, można by się jakoś umówić i wydziergaćTylko najważniejsze, każdy prezentuje swoją pasję/zajawkę.
Ja tam jestem otwarty na kolejne osoby do cyklu
p.s. ten skok wcale nie jest taki łatwy, kucharz musiał troszku poskakać![]()
dam radę, nie takie rzeczy się robiło ^^
bardziej mnie odpowiada opcja nr 2, a w międzyczasie sama co nieco popróbuję![]()
Może uda mi się*przy okazji wizyty na torze u Ciebie w mieście, ogarnąć też tą*kwestię
Wszystko do dogadania![]()