Pokaż wyniki od 191 do 200 z 403

Wątek: [esteper]

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Danielo Zobacz posta
    co do wypowiedzi Mckane : krotka pilka-zal ci d*pe sciska,ze ktos robi takie zdjecia a ty nie.zebym nie byl goloslowny-widzialem i twoje zdjecia,no i wybacz,ale smiac mi sie chce jak w tak niski sposob przesycony zwykla zawiscia krytykujesz zdjecia o poziomie wielokrotnie wyzszym od twoich. zdjecia to nie 'lki' w podpisie,a obraz ktory widzimy.ja w zyciu bym swoich zdjec nie postawil przy zdjeciach estepera a jednak nie wysilam sie na zawisc i zazdrosc lecz poprostu potrafie doceniac,ze ktos jest w tym co robi swietny i jedynie moge sie czegos nauczyc. polecam troche samokrytycyzmu i mniej goryczy w zyciu.

pozdrawiam
    Jesli oceniasz moje zdjecia dobrze byloby gdybys robil to w mojej galerii ... latwiej byloby mi znalezc i sie ustosunkowac.

Co do moich komentarzy to odnosza sie one do ZUPELNIE INNYCH ZDJEC ktore estaper podmienil po prostu. Nie ma juz ani jednej foty ktora negatywnie ocenilem a na ich miejsce sa wstawione duzo lepsze. Zreszta podmiane widac po tresci moich postow ... nijak maja sie do tego co teraz widac na poszczegolnych zdjeciach.

A co do wycieczek osobistych to sobie je daruj. Masz ochote ocenic moje fotografie jest na to odpowiednie miejsce. Chetnie sie odniose do kazdej krytycznej uwagi. Natomiast jesli masz jakies komentarze bezposrednio do mnie to jest od tego PW.

EDIT: Nie wiem tez czy aby napewno przegladales moja galerie bo ja w przeciwienstwie do estapera nie mam zadnej Lki
    Ostatnio edytowane przez McKane ; 30-09-2007 o 11:51
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uprawnienia umieszczania postów