Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
1. Tak, bo ja ustawiałem dachowanie, następnym razem przed wyścigiem poprosze kierowców żeby mniej kurzyli jak będą zaliczac dachowania...
Ja to rozumiem ale jesli nie widac ze to dachowanie to po prostu czeka sie na nastepna lepsza okazje

2. Nic na siłę...
Naprawde ? Co wiec chciales przekazac tym zdjeciem odbiorcy ?

3. Jeśli już to lewy :]
Racja.

4. Nic na siłę... Tak miało byc i tak jest... Poza tym samochód jest w ruchu, a nie stoi w miejscu.
No wlasnie jest w ruchu ale tego wlasciwie nie widac bo autor postanowil skrzywic kadr Jesli jest jakies uzasadnienie tego skosu to chetnie poslucham.

5 i 6. Wszystko jest tak jak miało byc. Jeśli możesz to mi wytłumacz czemu niby pionowy kadr jest be.
Zawsze jest tak jak mialo byc ale to co wyszlo jest po prostu nieciekawe. Uciety w polowie samochod ktorego konstruktor zadal sobie wiele trudu zeby ladnie wygladal w calosci, kolo z napisem do gory nogami w tle ktorego jest znowu polowa samochodu z otwartymi na to kolo drzwiami ... czyli co otwarte drzwi zapraszaja je do srodka zeby zastapil kierowce ? Jakby tego bylo malo z bagaznika samochodu wystaje takie czarne cos.

Bez urazy ale to nie sa przemyslane zdjecia, technicznie tez im sporo brakuje (chociazby to cos na zdjeciu 3). Pozdrawiam