Ujęcia skaterów Zenitarem, natomiast pierwsze było robione CZJ Sonnar'em 135/3,5 (którego już się pozbyłem)![]()
Ujęcia skaterów Zenitarem, natomiast pierwsze było robione CZJ Sonnar'em 135/3,5 (którego już się pozbyłem)![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
1 i 2 jakoś tak dziwnie ujęte .. jakby w nienajlepszym momencie triku
3 i 4 zdecydowanie bardziej mi odpowiadają
a nie walisz sekwencji ? 3 kl/s powinny wystarczyć![]()
Robiłbym sekwencje, gdyby to było FF i miałbym 580EX lub Sunpacka lecącego seriąNie zawsze koleś się mieści w kadrze przy Zenitarze, a wtedy sekwencja no cóż... Ale niestety brak zewnętrznej lampy która pociągnie serię ogranicza.
P.S. 3kl/s to jest za mało jak na ten sport.
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
wiem, wiem, że 3 kl\s to bardzo mało jak na ten sporttaki żarcik
wiem bo czasem robie kumplom skate fotki
robie sekwencje ale czasami bardzo mi szkoda migawki .. jak słysze tyle klapnięć na raz to aż mnie trzęsie .. xD
a co do lamp to można kilka starszych speedlight z seri ez i jedna 580ex tak jak skroban i transmiter
a kto wygrał w wawie es game of skate ?
W Wawkie wygrał Łukasz Kwiatkowski, dobry wymiatacz nie powiem![]()
na 3 foci kosturtez fotograf
![]()
na trzecim zdjeciu, a na czwartym to ten nie ostry![]()
Ostatnio edytowane przez Mutt ; 06-07-2007 o 22:24
AaaNo nie znam wszystkich, więc musicie wybaczyc mi moją nie wiedzę
P.S. Mutt - Przelotem się widzieliśmy na Cruzerze w kamienicy Jabłkowskich![]()
Ostatnio edytowane przez esteper ; 06-07-2007 o 22:10