Pokaż wyniki od 1 do 10 z 479

Wątek: Narzekania na 17-40 4L

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Korean

Domyślnie

No właśnie jeżeli wątek zeszedł już na te tory to ma może ktoś linka z porównaniem 17-40 badz innych zoom z magiczna literka chaosu L porównywane ze stałkami Canona, tych bez L jak i uraczonych czerwonym paskiem. (chodzi mi o kardy, liczby mnie nie interesują)

Bo nadal się waham czy porzucenie wygody dla jakości się opłaca

(użyłem szukaj ale nic konkretnego nie znalazłem)

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Korean Zobacz posta
    Bo nadal się waham czy porzucenie wygody dla jakości się opłaca (użyłem szukaj ale nic konkretnego nie znalazłem)
    Ja też poszukuję. Testy tamrona i owej elki na optycznych przekonały mnie do końca, że elki nie wezmę. Tylko już nie dyskutujmy, czy słusznie, czy nie, bo dla mnie nie jest warta tej kasy i koniec dyskusji. Tamrona się boję, choć 90 proc. sampli z tego szkła jest kapitalna, sigmę ostatnio podpiąłem i namacalnie sprawdziłem, że jest kompletnie nie ostra, wolę już mojego kita. Więc co? Może ta stałka właśnie?
    Uprzejmie proszę o rzeczowe wypowiedzi a nie bicie piany. Pozdrówka.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Ja też poszukuję. Testy tamrona i owej elki na optycznych przekonały mnie do końca, że elki nie wezmę. Tylko już nie dyskutujmy, czy słusznie, czy nie, bo dla mnie nie jest warta tej kasy i koniec dyskusji. Tamrona się boję, choć 90 proc. sampli z tego szkła jest kapitalna, sigmę ostatnio podpiąłem i namacalnie sprawdziłem, że jest kompletnie nie ostra, wolę już mojego kita. Więc co? Może ta stałka właśnie?
    Uprzejmie proszę o rzeczowe wypowiedzi a nie bicie piany. Pozdrówka.
    Ciekawe, czy ten sezon przyniesie wreszcie jakąś alternatywę. Z pewnością byłaby nią zmiana stosunku serwisu Tamrona w Polsce. Ale bez konkurencji na rynku nie mają motywacji.

Uprawnienia umieszczania postów