Coś te linki nie działają
Coś te linki nie działają
Już działają :-)
Jak dle mnie superos![]()
Wczoraj podczepilem "se" 17-40. Zrobilem kilka zdjec bez zadnego artyzmu. Kilka fot na iso 200, na przyslonce 4.0 w zakresie 17-40 "we" sklepie. Jakies wnioski? Kolory sa bardzo cacy. Niestety albo stety ale L-ki sa charakterystyczne. Ostrosc na 4.0 no to raczej taka sobie.
Nakrecilem sie na ten optikon i ciezka sprawa. Czy wziac stalke szersza czy jeszcze dalej kombinowac? Szkoda troche, te kolory.... Dzzzzzzzzzzz.....
Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 13-09-2007 o 00:25
ja mysle ze na cropie to szklo ma fatalny zakres i jak juz cos zastanawialbym sie nad jego kupnem do landszaftow ale tylko do pelnej jkatki i thats it. na cropa to lepiej kupic 28 1.8 chocby i byloby lepiej jak z ta Lka
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
27-64 dziwny ? to "prawie" zoom standard
trochę może krótki, ale sam nie wiem, portety nim chcesz robić z bliska czy jak ?[żart - do "normalnego" portretu raczej słabo]
na cropie może być używany z braku laku jako "miast kita", a FF to jego podstawowe przeznaczenie
no i właśnie - miałeś go dłużej ?
ja mam i zakres jest oki, architektura, krajobrazy, reporterka [wszystko amatorsko]
jak ktoś nie ma w widoku FF, to lepszy chyba tylko jest 17-55 2,8, cena zachęca powoli, widziałem za 2900 nowy
lepsze jutro było wczoraj
Witam, czy ktos kupowala od tego sprzedawcy?
http://cgi.ebay.pl/NEW-CANON-EF-17-4...QQcmdZViewItem
Musze przyznac, ze cena jest bardzo cacy. Roczna gwarancja pewnie Canon Europa. Jesli transakcja przebiega sprawnie to jest sie o co pokusic![]()
Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 14-09-2007 o 23:26
mateusz, 17-40 jest za krotki, to ultra szeroki kat na pelna klatke i tyle, mysle ze na cropie sie tak nie spelnia jak powienien
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User