Strona 13 z 48 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 479

Wątek: Narzekania na 17-40 4L

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

hakir ty tu przyszedłęs drwic czy sie czegos dowiedziec...?

masz zal do swiata... czujesz sie skrzywdzony...?
    sorrki ale to nie nasza wina... wiec nie drwij z cżłowieka ktory próbuje ci pomoc bo sam jak na razie to niczym nie błysnałes...

a jeden tu juz taki był i mi go zaczynasz przypominac... on wytestował połowe 30D w tym kraju... ty widze chcesz wytestowac połowe eLek...
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

hakir
    Guest

Domyślnie

Nie! tylko jeżeli ktoś piszę do mnie jak do matoła to wybacz, jak ty byś się czuł gdybym cie uświadamiał o stałkach?? O Rzeczach które wiesz 0d 10lat??
    Ostatnio edytowane przez hakir ; 12-01-2007 o 17:35

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hakir Zobacz posta
    Niesamowite spostrzeżenie!!!
    A dziekuje bardzo. Szkoda tylko, ze sam na to nie wpadles tylko bez sensu kolejny watek zakladasz
    Kolejne niesamoite spostrzeżenie!!
    Jak wyzej...
    I dlatego zadałem takie pytanie bo skąd mam wiedzieć jeśli pierwszy raz mam a raczej już miałem taki obiektyw...
    Ano moze troszke pomyslec, ze skoro szklo z gornej polki robi gorsze zdjecia od kita, to raczej nie kit jest super, tylko eLka do wymiany
    Reszty nie komentuję bo klawiatury szkoda.
    Z tym sie wyjatkowo zgadzam - bezsprzecznie.

Nie! tylko jeżeli ktoś piszę do mnie jak do matoła to wybacz, jak ty byś się czuł gdybym cie uświadamiał o stałkach?? O Rzeczach które wiesz 0d 10lat??
    Nigdy do nikogo nie pisze jak do matola a jesli z mojego tekstu odniosles takie wrazenie, to mi tylko przykro z tego powodu :-|

Faktycznie, ze moj tekst pisany byl jakby rzeczy, o ktorych wspomniales byly oczywiste i normalne a Ty zakladasz kolejny watek nt. w/w obiektywu. Nie znaczy to jednak, ze gdziekolwiek nazwalem (zasugerowalem) Cie matolem, dlatego na przyszlosc... troszke dystansu

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

wiesz co jest ciekawe... ja wiele jeszcze nie wiem a nawet jak mi ktos napisze juz cos co wiem nie odnoszę wrazenia iż traktuje mnie jak matoła... takie podejscie z twojej strony swiadczy o niskiej samoocenie wiec może warto sie zastanowic i popracowac nad tym...
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    a EF 14mm f/2.8L USM to niby co to jest ?:-P i kosztuje jedyne 1700 euro.. toż to darmocha
    Snowboarder je chyba kiedys testowal i... lepiej na cos innego wydac ta kaske ;-)

ps
    to prawie 2 000 butelek dobrego piwa ;-)

hakir
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    wiesz co jest ciekawe... ja wiele jeszcze nie wiem a nawet jak mi ktos napisze juz cos co wiem nie odnoszę wrazenia iż traktuje mnie jak matoła... takie podejscie z twojej strony swiadczy o niskiej samoocenie wiec może warto sie zastanowic i popracowac nad tym...
    Ale zrozum to nie były informacje nadzwyczajne tylko oczywiste.

Ja nie zakładam wątku po to żeby sie wyśmiewać żalić itp. tylko żeby się właśnie czegoś więcej dowiedzieć???

pisząc to co piszesz stwierdzasz, że jestem na tyle ograniczony iż uważam siebie za jakieś bóstwo które wszystko wie... A tak nie jest i wole być krytyczny wobec tego co robie niż się wychwalać...

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wyluzujcie - weekend sie zaczal
    5D

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Jak dla mnie wątek powinien zakończyć się gdzieś po wypowiedzi Arkana. Zamknąć to w cholerę :-?
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

Jak juz kiedys pisalem na tym forum, albo ja mam wyjatkowe szczescie, albo wielu ludzi, uzytkownikow Canona ogromnego pecha do szkiel. Mialem kilkadziesiat szkiel (w pracy i wlasnych) i ani razu problemow z ostroscia ani z FF czy BF, czy czymkolwiek innym. Zastanawiajace... Az wczoraj sprawdzilem swojego, nie tak dawno kupionego, 24-70 i mimo checi - tez wszystko gra. Hmmm. Dzis w pracy posprawdzalem dwie 16-35 i o dziwo tez ladnie. No sam nie wiem... ;> A 17-40 nie mialem nigdy i raczej nie bede mial, wiec moze to szklo tak ma... Dla mnie za ciemne tak czy siak ;/

Jedyne szko jakie mnie na maksa rozczarowalo, choc mialem 'ostra' sztuke. to Tamron 28-75 ;> I od tad nigdy juz nic ponad oryginalne Canony!

Zdrowko

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Niestety problem z obiektywami a w szczególności z zoomami jest taki, że ni w ząb nie chcą działać poprawnie. I generalnie nie jest istotne czy dany produkt kosztuje 200 czy 20000 zl swoje podstawowe zadanie powinien spełniać bez błędnie no chyba, że dokonujemy zakupów tvshopie. Czy kuchenka mikrofalowa za 300zl czy za 2000zl to gotować ma tak samo może się różnić obudową funkcjami itp. ale jak nastawisz 600w i 3min to i jedna i druga ma tak samo grzać. A z obiektywami jak z polskimi samochodami za dobrych czasów szło się z talonem na plac przed fabryką i trzeba było dokonać wyboru czy wolimy żeby się bagażnik nie otwierał czy żeby lakier odchodził. Dlatego ja na razie pozostanę przy m42 i kicie na jakieś domowe występy. Choć fotki z kita w ogóle mi się nie podobają nawet jak są ostre ale to moje subiektywne odczucie.

Strona 13 z 48 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów