Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: wydzielone - Krytyka zdjec - komu wolno a komu nie

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar serhij

Domyślnie

SenK, odnoszę wrażenie że odwracasz kota ogonem. Nawet jeśli Mac źle Cię ocenił (bo zdjęciami się chwalisz i są faktycznie fajne), to w niczym nie zmienia faktu, że to Twoja - powiedzmy niefortunna - uwaga rozpoczęła całą sprawę. Bądźmy szczerzy - jeśli do kogoś możesz mieć pretensje, to przede wszystkim do samego siebie.
    Więc wyluzuj, nie strzelaj focha, daj spokój z chamstwem i oczernianiem, bo to trąci naszym sejmem :-). Wyjaśnijcie sobie z Mac'iem sprawę na priv'a i załatwcie jak dorosłe chłopy, bo nauka jaka mogłaby płynąć z tego wątku chyba już do wszystkich trafiła. Czas podać sobie ręce i dalej gadać o fotografii, bo chciałbym się od Was czegoś nauczyć ;-).

pozdrowienia,
    andrzej

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serhij Zobacz posta
    SenK, to Twoja - powiedzmy niefortunna - uwaga rozpoczęła całą sprawę
    Tak, przyznałem to, że źle to może zabrzmiało i nie miałem na myśli być złośliwym, ale chyba to Mac zaczął tą swoją wojne, na dodatek nie powiadamiając mnie o tym, co było poniżej pasa bo nie mogłem się obronić.
    Pozatym nie oczerniam go tak jak on mnie, tylko poskładałem do kupy co powiedział, nie moja wina, że sam sobie przeczy.

Uprawnienia umieszczania postów