Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Baterie a Lampa 580 ex

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

polecam akumulatorki SONY. ja mam 2100 do 580ex i wytrzymują na naprawdę długo. wcześniej robiłem na energizer 2500 i na krócej starczały.

Guest

Domyślnie

Teraz to juz za pozno kupie drugi komplet

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cron Zobacz posta
    Teraz to juz za pozno kupie drugi komplet
    Z tego co słyszałem Sanyo są jednymi z najlepszych ale czy to prawda.Pewnie Firmówki stoją na podobnym poziomie więc nie ma co się gorączkować:-)
    5D + L

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mam trzy komplety - BP, Energizer, Sanyo, wszystkie po 2500 mAh. Najsłabsze zdecydowanie BP... Sanyo były znakomite, ale po półtora roku padły. W tej chwili w ich miejsce dokupiłem kolejną parę Energizerów... są świetne, starczają nawet na kilkaset zdjęć (często robię na wysokich ISO i nie walę lampą z całej mocy, z drugiej strony prawie zawsze rozpraszam no i stofen też ogranicza moc błysku). Co do ładowarki to szybkie ładowanie z całą pewnością przyśpiesza niszczenie akumulatorów. Zdecydowanie nie polecam takich z ładowaniem w ciągu 1 godziny, w to miejsce wolę kilka kompletów akumulatorków.
    FOTOINKWIZYTOR

Bywalec Awatar PALOMBO
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja kupiłem aku na allegro ( najpierw dla syna do zabawki ) za 5 zeta za sztukę 2800 pojemności , młody ładował je już chyba z 1000 razy ( ma je rok ) i nadal działają .
    A SKORO NIE WIDAC RóżNICY TO POCO PRZEPłACAć
    20D , latarka i jakieś szkło

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ja również Energizery, różne, od 1850 do 2500, w sumie chyba ze 20 I "ładowarka standardowa" czyli Minwa cośtamcośtam :-D

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja mam 4 GP 2300.Używam ich od 3 lat i dalej żyją.A ładowarkę mam od jakichś akumulatorków Albinar.Bez żadnych kosmicznych technologii w środku,prosta ładowarka
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów