Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Sylwester o północy ... gdzie?

Mieszany widok

Domyślnie

Nie miałem czasu wcześniej zajrzeć ... Z wymienionych najbliżej mam do Torunia 300 km ;-) Prawie tyle co do Kazimierza, ale tam już fociłem troszkę, zaciekawił mnie ten wiadukt, kto wie, może się wybiorę. W samym toruniu tez jest chyba co focić, więc wieczorny wypadzik ze statywem przed północą nikomu nie zaszkodzi. Chyba że w ostateczności wawę pstryknę z brzegu Wisły bo najbliżej a z czasem krucho.

Dzięki za ciekawe pomysły.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Spacerkiem po POlsce, to może kopce wokół Krakowa, wejść można na Kopiec Kościuszki czy na inne nie wiem ale napewno koledzy z grodu Kraka szybko uzupełnią naszą wiedzę. Poza tym w Szczecinie jest ciekawy widok z okolic hotelu Panorama oraz w Gdańsku z fortów napoleońskich, blisko dworca PKP. Widoczek też jest w Jeleniej Górze ale tutaj przydałaby się wiedza oddecha.
    Co do Jeleniej Góry, to jest masa miejsc gdzie widać całe miasto.
    Najlepszy jednak widok jest z Góry Szybowcowej. Jest tylko jedno ale. Spedziłem tam ostatni tydzień i ani razu nie udało mi się złapać pogody na ujęcie miasta z góry. Za to mam mase fot z prawdziwą mgłą i ze szczytami w chmurach. Ale to kiedyś gdzieś przy okazji pokażę.
    Reasumując. Nie napalałbym się na JGA. To kotlina i widoczność przy takiej pogodzie jak teraz jest bardzo mizerna. A w Sylwestrowa noc ma na dodatek padać.

Uprawnienia umieszczania postów