Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: 1D MK II N poziome paski - jestem zdołowany

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Juicy Zobacz posta
    Zdjęcia to jpgi bez obróbki żadnej, na monitorze aparatu widać to samo. Dlatego jak mi wcześniej Jac mówił że problem leży w fotografie to bez urazy hamowałem się żeby brzydko nie odpowiedzieć.. nie rozumiem takich komentarzy.
    No a co moglem powiedziec o wyciaganiu niedoswietlonych zdjec, na wysokich iso, przeciez to jest wlasnie banding i jest to spowodowane w glownej mierze przez fotografujacego... przynajmniej tak to opisales, natomiast u Ciebie problem jest inny i nie wynika raczej z wysokiego ISO - te zdjecia ktore pokazales - no coz chyba pozostaje tylko serwis.

Dopiero zaczyna Awatar Juicy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dziś wymęczyłem informacje z żytniej że najprawdopodobniej padnięta jest matryca i pewnie będą ją wymieniać. Jestem ciekaw czy takie załatwienie sprawy by Was satysfakcjonowało czy może podjęlibyście walkę o noyw aparat? Przypomne ze usterka wyszla na jaw kilka dni po zakupie, aparat nie zdazyl zarobic na siebie zlotowki a juz bede mial nie nowy tylko naprawiany, rozbierany- jak nowy.. troche mnie to drazni.. chetnie poznam wasze zdanie
    początkujący
    1D Mk II N, 50D, 24-70 2.8 L, L 17-40 L, 70-200 2.8 IS L, 50 1.4, 550EX, Manfrotto 055ProB+329L

Uprawnienia umieszczania postów