Majac na uwadze Punkt 4 Regulaminu pozwolilem sobie zmodyfikowac nieco tytul watku i prosze by autor watku byl bardziej precyzyjny w tytulowaniu na przyszlosc.
linie poziome,prostokąty,diody emitujące....ludzie opanujcie sie...na co to komu , zacznijcie robić zdjęcia i przekonajcie sie lopatologicznie co i jak bo i tak nikt nie zrozumie nic z tej waszej gadki szmatki...![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W tym wątku człowiek zadał konkretne pytanie, kultura wymaga odpowiedzi i jeśli ktoś w tej materii ma coś do powiedzenia to się wypowiada, a to że nie masz nic do powiedzenia nie jest równoznaczne z koniecznością zbytecznego akcentowania swojej obecności na forum. (niestety OT nie da się uniknąć - złota myśl Lema stanie się chyba moją ulubioną - patrz podpis Vitez'a)
reasumując.. należy tak fotografować ceglany mur by linie fug wypadały na odpowiednich punktach AF![]()
![]()