W sobote podobno bedzie ładne słoneczko co powiecie na sopot molo lub jelitkowo ??
W sobote podobno bedzie ładne słoneczko co powiecie na sopot molo lub jelitkowo ??
Mac, przypadkiem dotarły do mnie pogłoski, że zdjęcia w tym kalendarzu plenerowym to w sporej części nikonem robione! A ty nam go tak bez ostrzeżenia...
Ostatnio edytowane przez Mac ; 16-02-2007 o 08:33 Powód: Automerged Doublepost
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Ja również się piszę na ten weekend. Co do lokalizacji - wolałbym coś innego niż plażę. Planowałem ze znajomym podjechać do Nowego Portu zerknąć na latarnię morską (http://www.latarnia.gda.pl) i port, ale to były plany "w ciemno" więc nie będę się upierał. No i jeszcze termin: sobota? niedziela? o której godzinie?
no piekne slonce wiosenne - polecam Kaszuby...
Ostatnio edytowane przez kris75 ; 16-02-2007 o 15:04
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
wg. http://weather.icm.edu.pl/ pogoda ma być ładna. Niewiele chmur.
Ale temperatury od -8 rano i popołudniu do ok. 0 w południe (odczuwalna od -18! do -12). Kaszuby są piekne. Można byłoby zacząć od Wieżycy. W Ostrzycach wstąpić na chleb z pieca ze smalcem i dalej szlakiem Kaszubskim w okolice Chmielna.Wracając przez Łapalice ?
Na 90% bym sie pisał.
Janusz
Bardzo Wam zazdroszczę tego pleneru, ale tym razem niestety nie mogę się z Wami spotkać. A szkoda...![]()
„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
Henri Cartier-Bresson
januszP narobił mi smaku na ten plenerek we Wieżycy :-) . Pozostaje tylko kwestia terminu i transportu (nie wiem, czy będę miał samochód pod ręką).
... no to jak tam bedziecie jechac to i po drodze macie kilka miejsc z ciekawymi krajobrazami (nie wiem czy tez w lutym) echhhh :-|
z pozdrowieniami "69"