myślę dokładnie tak jak piszczał więc głos oddałem na jedynkę bo to jest najlepsza odpowiedź na temat
myślę dokładnie tak jak piszczał więc głos oddałem na jedynkę bo to jest najlepsza odpowiedź na temat
Głosuje na 1 dla mnie rewelacyjny pomysł fotka ciekawa mimo zarzutów o rezyserowaniu znacznie lepiej oddaje klimat kociego życia od statycznych 2 i 3 jest idea kolor i to coś czego brak pozostałym. pozdrawiam markus.
2 to przyklad jak nie nalezy uzywac lampy w zdjeciach z kotami. 1 najbardziej zgodna z tematem ale 3 najladniej sie komponuje i jest najbardziej... estetyczna. I tym wygrywa u mnie 3.
zaglosowalem na 3.
1 tez mi sie podoba i dostalaby glos gdyby nie usterki techniczne![]()
Jedynce brakuje spojrzenia kota, który "zjada" rybkę wzorkiem. Zagłosowałem na 3 ale byłem pewien że jedynka prowadzi, a tu proszę, niespodzianka!
tak - 3 zdecydowanie jest ciekawszą fotką- ale tematycznie dalszą od 1 - mój wybór padł więc na 1...
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
A kto zwycięsko zremisował?
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
moja "ahtystyczne" BWsax mi caly czas na ogonie siedzial w koncu dobil i jestesmy razem
dzieki Panowie za udzial i dobre checi.
matka
((((()))))
myślę że taki werdykt jest najbardziej sprawiedliwy![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net