Jak tam przygotowania ? Tylko dwa dni zostały, a tu jeszcze do Sylwestra trzeba się przygotować :P
Jak tam przygotowania ? Tylko dwa dni zostały, a tu jeszcze do Sylwestra trzeba się przygotować :P
ja już też
...i jest jaki jest - poprawek nie będzie, bo już późno.
Jestem cały podrapany i mam zakwasy,
a mój kot się na mnie obraził. Gdy mnie widzi - podnosi ogon i demonstracyjnie się odwraca![]()
![]()
![]()
Mój się nie obraził bo już z niego staruszek i za bardzo nie jarzyAle nie jestem pewny, czy jego "zakonkursuję", bo mam w zanadrzu kota znajomych:rolleyes:
A przygotowania do Sylwka w powijakach![]()
W nawiązaniu do Waszej kociej bitwy a także troszkę do właśnie zakończonej walki na choinki zobaczcie, na czym nakryłem dziś jednego z moich czworonogów
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
skubany
mam nadzieje, ze choinka nie runela...
moj siersciuch prawie caly czas przysypial, szukal zacisznego miejsca i znikal.
matka
((((()))))
Przygarnij drugiego a gwarantuję, że przestanie przesypiaćJednemu kotu w domu jest po prostu nudno. Śpi i zamienia się w Garfielda. A choinka jakimś cudem nie runęła, chociaż ja, zamiast ją ratować, poleciałem po aparat.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Kolaj mam juz jednego_DUZEGO kota, ktory potrzebuje opieki i troski, nie moge sie podzielic
moj siersciuch vel kitten wyslany, moge spokojnie imprezowac![]()
matka
((((()))))
Konkursowe już poszło![]()
U mnie koty przed wigilią spały w stosiku prezentów pod choinkąAle jakoś nie chcą współpracować w kwestii zdjęć - mam wrażenie że celowo i złośliwie odwracają wzrok, żeby tylko nie patrzeć w obiektyw i uczynić zdjęcie mniej ciekawym
Kilka razy próbowałem i oba reagują tak samo. Może kiedyś się uda.
Za to poza tym, że w dwójkę się nie nudzą to wychodzi na to jak bardzo podobne są do ludzi: autentyczna zazdrość, gdy do jednego się pójdzie a drugi to widzi - to potem demonstracyjnie odwraca się i nie daje do siebie podejść![]()
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW