Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Pancerz na lustra

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peri Noid Zobacz posta
    Jak rozumiem, nic nie zastąpi własnoręcznego pomacania tego cacka ;-) Szkoda, że trzeba to kupić, bo jeśli jesteś jedynym posiadaczem tego w Polsce, to może być to cokolwiek trudne :-)

Trochę to "zawile" napisałeś ;-) - czy chodzi ci o to, że nie polecasz kupować tego tam gdzie ty kupowałeś?
    Fakt . Tak zdecyedowanie nie polecam tego użytkownika na e-bay'u. Zupełny brak kontaktu, opakowanie przyszło uszkodzone no i ten czas wysyłki .

Co do samego ustrojstwa to polecam z zastrzeżeniem, że trzeba się zastanowić czy rzeczywiście jest mi to potrzebne. A obejrzeć można u mnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Kolekcjoner-można jakieś real foto? Myślałem, nad tym ustrojstwem, ale nie pod kątem ochrony przed upadkiem, ale raczej "uszczelniającej". Z tego co rozumiem, to to coś zasłania gumą wszystkie guziki i różne szpary?

Domyślnie

prosiłem o real photo od kolekcjonera.. a te co zapodałeś to hm... wyglądają ochydnie..

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No to sa zdjecia z photokiny, bardziej 'real' niz te na oficjalnej stronie producenta. Sam jestem ciekaw jak wyglada egzemplarz kolekcjonera.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    (...) Sam jestem ciekaw jak wyglada egzemplarz kolekcjonera.
    Chwilowo nie mam czym zrobić tych zdjęć ale coś wymyślę. W sumie to niestety wygląd nie jest mocną stroną tego rozwiązania.

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    Kolekcjoner-można jakieś real foto? Myślałem, nad tym ustrojstwem, ale nie pod kątem ochrony przed upadkiem, ale raczej "uszczelniającej". Z tego co rozumiem, to to coś zasłania gumą wszystkie guziki i różne szpary?
    Zasłania ale też nie wszystko. Nie zasłania klapki na kartę (przynajmniej nie dokładnie), nie zasłania kółek, nie zasłania też górnego wyświetlacza.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-02-2007 o 13:53
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

spróbuj użyć lusterka...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Czego to ludzie nie wymyślą.

Różne dziwactwa widziałem ale coś takiego pierwszy raz.Jak bym miał coś takiego to bym się wstydził aparat wyjąć.
    http://www.allegro.pl/item168374442_...foto_net].html

Uzależniony

Domyślnie

W tytule aukcji jest błąd, podają, że obudowa jest do 400D, a na obrazku wyraźnie widzę 30D. Chociaż taka obudowa nałożona na 400D mogła by dosc znacznie podniesc komfort pracy tak małego aparatu.
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ooo... No to jest już w Polsce. U producenta kosztuje to 50USD+przesyłka, tutaj 199zł+tańsza przesyłka (bo krajowa). W sumie myślę, że to dobra oferta, chociaż wychodzi drożej.
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów