Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Pancerz na lustra

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Opsss przepraszam zapomniałem .

Wrażenia ogólnie bardzo przyzwoite. Zabezpieczenie na pewno dobre. Można w ogóle przestać myśleć o uważnym obchodzeniu się z aparatem . Na pewno zwiększa szczelność. Zwiększa też masę i gabaryty - na tyle, że dla moich rąk staje się to ciut zbyt duże. Ciekawe jest to że nawet na mrozie aparat nie jest zimny w dotyku . Jak ktoś ma duże łapska to pewnie będzie zachwycony .
    Dostęp do wszystkich przycisków jest dobry - łącznie z direct print . Spust staje się bardzo wypukły także nawet w grubych rękawiczkach łatwo sie go doszukać. Nie dałem rady założyć gripa być może po dłuższej walce jest to możliwe. Wygląda na to że kształt spodu przewiduje zastosowanie gripa.
    Dość trudno się to zakłada (założenie paska to już koszmar) i zdejmuje także jak ktoś to raz zrobi to raczej lepiej nie zdejmować .
    Dodatkowo jest plexi na wyświetlacz LCD. Górny wyświetlacz pozostaje nieosłonięty.
    To tyle moich wrażeń czekałem na to ponad miesiąc także tam gdzie kupowałem to bym nie polecał tego robić.
    Jak macie pytania to proszę. Tutaj jeszcze link do producenta .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak rozumiem, nic nie zastąpi własnoręcznego pomacania tego cacka ;-) Szkoda, że trzeba to kupić, bo jeśli jesteś jedynym posiadaczem tego w Polsce, to może być to cokolwiek trudne :-)
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To tyle moich wrażeń czekałem na to ponad miesiąc także tam gdzie kupowałem to bym nie polecał tego robić.
    Trochę to "zawile" napisałeś ;-) - czy chodzi ci o to, że nie polecasz kupować tego tam gdzie ty kupowałeś?
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peri Noid Zobacz posta
    Jak rozumiem, nic nie zastąpi własnoręcznego pomacania tego cacka ;-) Szkoda, że trzeba to kupić, bo jeśli jesteś jedynym posiadaczem tego w Polsce, to może być to cokolwiek trudne :-)

Trochę to "zawile" napisałeś ;-) - czy chodzi ci o to, że nie polecasz kupować tego tam gdzie ty kupowałeś?
    Fakt . Tak zdecyedowanie nie polecam tego użytkownika na e-bay'u. Zupełny brak kontaktu, opakowanie przyszło uszkodzone no i ten czas wysyłki .

Co do samego ustrojstwa to polecam z zastrzeżeniem, że trzeba się zastanowić czy rzeczywiście jest mi to potrzebne. A obejrzeć można u mnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów