Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Driver do ScanJet na Maca

Mieszany widok

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie Driver do ScanJet na Maca

Szukałem na oficjalnej stronie HP, znalazłem, jednak za każdym razem pisało, że ten plik na serwerze nie istnieje. Mam HP ScanJet 4470c i za Chiny z Mac'iem nie chce mu się współpracować. Znacie może jakieś alternatywne drivery, itp.? [Photoshop wogóle nie widzi skanera]
    Pozdr,
    Tomek
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Jaki system OS X czy Classik?
    Sterowniki od HP sa tylko pod Classika.

Pod OS X Sprobuj tego lub tego.

P.S.
    VueScan jest UniversalBinary, nie wiem czy Sane pojdzie na Intelu.
    Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 24-12-2006 o 14:00

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

OS X na intelu. Zainstalowałem VueScan, jednak napisało mi, że ten skaner nie jest dostępny pod Mac OS X. Coś na to można poradzić? Czy muszę skorzystać z BootCamp i Windowsa sobie zainstalować?
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    OS X na intelu. Zainstalowałem VueScan, jednak napisało mi, że ten skaner nie jest dostępny pod Mac OS X. Coś na to można poradzić?
    Hm, dziwne, wyczytalem, ze pod VueScan powinien smigac. A probowales pod SANE http://www.ellert.se/twain-sane/ ?
    Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Czy muszę skorzystać z BootCamp i Windowsa sobie zainstalować?
    Fuj Fuj Lepiej zainwestuj w nowy skaner, kosztuje tyle co windows Nowe skanery Canona maja ladne naklejki z logiem OS X :grin:

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Windowsa by się skądś wykombinowało Sane wogóle nie działa, a do tego w "supported" product brak 4470c... Tyle kasy wydać na Maca, a teraz dołożyć jeszcze kolejnych 300 zł na skaner Nie macie jakiejś robótki, np. śluby, komunie do cyknięcia? Może pomogę - sprzęt mogę nosić, oświetlenie ustawiać

Uprawnienia umieszczania postów