Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: canon s3 is problem

KAPSiO
    Guest

Domyślnie canon s3 is problem

NIE WIEM JAK PRZERZUCI ZDJECIA Z APARATU NA KOMPA W INSTRUKCJI PISZE ZEBY NACISNAC Camera Window ALE JAK TO NA CISNE TO WYSKAJUE MI JAKIES OKIENKO W KTORYM PISZE ZE NIE WIDZI MI APARATU JESLI KTOS WIE NIECH MI POMOZE Z GORY DZIEKI

Bywalec Awatar firley
    Miasto
    Biała Podlaska/Wawa

Domyślnie

Ja nie pomogę, ale zwrócę uwagę ze, jeżeli chcesz uzyskać pomoc, to napisz jaki masz system, jaki kabel, sterowniki itp. Nikt nie będzie się bawił w detektywa i zastanawiał. Poza tym pisz z interpunkcją i małymi literami.
    Pozdrawiam
    Problemem fotoamatora jest to, że nie ma on powodów do robienia zdjęć...
    30D, 33, 50 1.8, 28-105 3.5-4.5, 70-210 4.5 [m42], 430ex

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Świąteczna promocja 1MB Neostrady zaczyna dawac sie we znaki?

Krotkie porady - sprawdz czy aparat na pewno jest dobrze podlaczony, czy wlaczony jest odpowiedni tryb transferu. Sprawdz czy najpierw nie podlaczyles aparatu a dopiero potem instalowales oprogramowanie - jak tak to kicha.
    Najlepiej, najlatwiej i najszybciej (pod wzgledem predkosci transferu) to kupic czytnik jakis za ok 30-40zl.

Poza tym przejrzyj cale to podforum o kompaktach - jest kilka watkow z podobnym problemem, np:
    http://canon-board.info/showpost.php...51&postcount=6

Aha... po napisaniu posta ale PRZED nacisnieciem 'zatwierdz nowy watek' albo 'zatwierdz odpowiedz' - podnies glowe, spojrz na ekran, przeczytaj co i w jakim stylu napisales i zastanow sie chwile jak to wyglada i jak moze zostac odebrane przez zupelnie obce ci osoby czytajace to. A potem wylacz capslock i sie popraw .

Uprawnienia umieszczania postów