Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: EF 28-200 f/3,5-5,6 USM - brak informacji

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie EF 28-200 f/3,5-5,6 USM - brak informacji

Witam.
    Jakiś czas temu zakupiłem „komplecik” EOS 400D + EF 28-200 f/3,5-5,6 USM, (body nowe, szkło używka) brak mi zupełnie doświadczenia w sprzęcie, oprócz wielu godzin spędzonych na czytaniu, przed zdecydowaniem się na zakup, i tu właśnie pojawia się niewielki problem, nic, a nic nie mogę znaleźć o tym obiektywie, nawet na stronce Canona
    http://www.canon.com.pl/produkt/kate...USM,p,180.html jest informacja o braku opisu tego obiektywu. Jak mówiłem z braku doświadczenia i braku porównania nie wiem czy był to dobry zakup czy też nie, na pewno po okazyjnej cenie, a na początek chciałem jakiś uniwersalny obiektyw „do wszystkiego”
    Chciałbym zapytać czy ktoś ma jakieś informacje na temat tego obiektywu, może ktoś go posiada i podzieli się ze mną swoimi spostrzeżeniami, z chęcią poczytam...

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Coś jest np. tutaj (poklikaj w menu po prawej stronie).
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

wszedłem na google i po wpisaniu np. canon 28-200; review uzyskałem ponad 32 tys. wyników

przeczytaj choćby pierwszy link ktory sie pojawił - http://www.fredmiranda.com/reviews/s...rt=7&thecat=27

co do jakosci szkla to nie wypowiadam sie bo go nie uzywałem.. po zakresie ogniskowych cudow bym sie nie spodziewal ale tak jak mowie - nie uzywalem wiec nie oceniam..

pozdr.

Uprawnienia umieszczania postów