Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: "klekoczący" 400D (???)

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

u mnie lampa nie klekocze przy sensor cleaning...

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie "Klekot"

Ten "klekot" to niedopracowane mocowanie lapy (wybudowanej w body)..... luz.....m mnie tak samo jest.

Powiem wam ze wkurza mnie zauwazalna dość czesto na tym forum zgryzliwosc niektorych ludzikow. Jak sie nie ma nic w damym temacie do napisania to sie nie pisze. Glupie uwagi zostawiajcie dla siebie

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez franker Zobacz posta
    u mnie lampa nie klekocze przy sensor cleaning...
    "klekoczenie" wbudowanej lampy nie ma nic wspolnego z sensor cleaning, to sa dwa rozne tematy (Ciosna sie podlaczyl z innym problemem do tego watku)

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    "klekoczenie" wbudowanej lampy nie ma nic wspolnego z sensor cleaning, to sa dwa rozne tematy (Ciosna sie podlaczyl z innym problemem do tego watku)
    Pazurek masz absolutną rację. Podłączyłem się pod wątek żeby nie tworzyć nowego. Lampa to zupełnie inny problem kompletnie nie związany z tym co napisałem powyżej. (Gwoli ścisłości- problem z lampą jest opisany w instrukcji 400D na stronie 162, ale nie to jest meritum problemu który opisałem).
    Dźwięk który mi się pojawił by cichy, ale słyszalny przy włączaniu/wyłączaniu aparatu, Przypominał metaliczne "beep". Ponawiam pytanie:

Czy jest to spowodowane tym, że aparat za bardzo nagrzał przy zrzucaniu zdjęć . Czy wasze aparaty też się nagrzewają jak zrzuca się zdjęcie przez nie

Uprawnienia umieszczania postów